GospodarstvoSlovenijaTurizemVeč

Turistična zveza Slovenije – bonton dopustniškega obnašanja

Turistična zveza Slovenije (TZS) skupaj z ponudniki predstavlja bonton dopustniškega obnašanja.

Pred poletno turistično sezono, ki jo bodo zagotovo ponovno zaznamovali domači gostje, je TZS sestavila bonton dopustniškega obnašanja, za katerega si želijo, da bi ga ponotranjili prav vsi slovenski dopustniki in izletniki.

Predstavili ga bodo na tiskovni konferenci pred poletno turistično sezono, na kateri bomo kot enega od primerov dobre prakse izpostavili destinacijo Kranjska Gora, kjer so k reševanju problematike pristopili z »mehkejšim pristopom«.

Turistična zveza Slovenije k lepši in gostoljubnejši Sloveniji prispeva s svojo tradicionalno akcijo Moja dežela – lepa in gostoljubna, ki v svojem jubilejnem 30. letu prinaša številne novosti, turistična društva pa s skrbjo za številne tematske poti in do narave prijaznimi prireditvami, s kakršnimi bodo aktivno poletje pričarali v TZ Velenje.

Vse to in še več najdete v Slovenskem turističnem vodniku, ki ga je razvila Turistična zveza Slovenije, da bi slehernemu turistu omogočila potepanje po Sloveniji v skladu s svojimi željami in potrebami.

vir: https://turisticna-zveza.si/novica/tiskovna-konferenca-pred-poletno-dopustnisko-sezono?fbclid=IwAR06qXzV88c2OW_AChKlVCT-L0D7MRuqmfg1azTAk115d3lHAW1ZTKWn70U

mib

Mogoče vam bo všeč