SlovenijaTurizem

STO – novi (audio) podkast TUR!ZEM #1: pogovor z mag. Majo Pak

STO – slovenska turistična organizacija je predstavile novo komunikacijsko orodje, podkast TUR!ZEM, ki v pogovoru z različnimi deležniki javnega in zasebnega sektorja turizma obravnava aktualne teme v slovenskem in globalnem turizmu. Gostja prvega pogovora v podkastu je direktorica STO mag. Maja Pak. Vabljeni k poslušanju.

Podkast TUR!ZEM #1: pogovor z mag. Majo Pak

Slovenska turistična organizacija (STO) v obdobju pandemije še posebej veliko pozornosti namenja obveščanju slovenskega turističnega gospodarstva in drugih ciljnih javnosti o ključnih in aktualnih tematikah v mednarodnem in slovenskem turizmu in v ta namen uvaja novo komunikacijsko orodje, podkast TUR!ZEM. Podkast bo vsak teden vključeval pogovore s ključnimi deležniki slovenskega turizma in tujimi strokovnjaki turistične panoge, izpostavljal aktualna vprašanja in osvetljeval tematike s področja turizma, obveščal o aktivnostih STO, turističnih ponudnikov, destinacij in drugih ključnih deležnikov v slovenskem turizmu, dogajanju v slovenskem in mednarodnem turizmu, novostih in turističnih trendih.

Vabljeni k poslušanju podkasta TUR!ZEM s klikom na spodnjo povezavo.

Podkast TUR!ZEM #1: mag. Maja Pak

 

Gostja prve epizode podkasta TUR!ZEM je direktorica STO, mag. Maja Pak, s katero se je pogovarjala Marjana Grčman, odgovorna urednica osrednje turistične oddaje Na lepše. Pogovor je potekal o vplivu pandemije na globalni turizem, rezultatih turističnega leta 2020 v Sloveniji in pogledu v obdobje okrevanja turizma. Direktorica STO je izpostavila prilagojene aktivnosti STO v letu 2021, ko je glavna promocijska tema gastronomija, Slovenija pa nosilka naziva Evropska gastronomska regija.

vir: https://www.slovenia.info/sl/novinarsko-sredisce/novice/15114-podkast-tur-zem-1-pogovor-z-mag-majo-pak?utm_campaign=sI-feb21-pr-tta-5&utm_medium=email&utm_source=Net-Results&utm_content=sI-feb21-pr-tta-5#

mib

 

Mogoče vam bo všeč

Več v:Slovenija