LokalnoSlovenijaTurizem

Spet je čas:«Pot med krošnjami Pohorje odprta za obiskovalce«

Po nekajmesečnem zaprtju, s petkom 5. februarja 2021 znova odpira vrata edinstvena Pot med krošnjami Pohorje na Rogli, od sobote, 13. dalje pa se odpre tudi trgovinica s spominki.

Po Poti med krošnjami se bo tako mogoče v februarju sprehoditi vsak dan med 10. in 17. uro, zadnji vstop na pot ob 16. uri. Že z mesecem marcem se odpiralni čas podaljša do 18. ure.

Ogled Poti je mogoč ob upoštevanju ukrepov in priporočil za preprečitev širjenja korona virusa, kot so omejitev števila obiskovalcev v trgovinici s spominki na največ 3 osebe hkrati ter uporaba zaščitne maske v zaprtih prostorih, ohranjanje varnostne razdalje in razkuževanje rok. Zaradi zaprtja se podaljšuje tudi veljavnost darilnih bonov za 6 mesecev. Torej, če vam je darilni bon potekel 1. 10. 2020, vam po novem velja do 1. 4. 2021. Podaljšanje veljavnosti uredite neposredno pred vstopom na pot, na blagajni Poti med krošnjami Pohorje.

 Izkoristite priložnost sedaj, ne smete biti prikrajšani za nekaj kot je glacialna modrina in snežna belina daleč naokoli na vse štiri strani. Krošnje v belo odetih smrek  pa vas izpolnijo in zadovoljijo z nečem kar doživite samo tam in zdaj.

Avtor: Vane T. Costa

Mogoče vam bo všeč

Več v:Lokalno