Vir: romanatomc.si
EvropaPolitikaSlovenijaTwitter novice

[Šokantno]Romana Tomc: Blatenje Slovenije se širi po vseh kanalih !!

Romana Tomc je na svoj twitter profil zapisala naslednje: 

Slovenska opozicija #KUL današnjo razpravo v Evropskem paramentu izrablja za rušenje @vladaRS.

Nedavna neodvisna raziskava je pokazala, da je v Sloveniji Flag of Slovenia kar 80% medijev levo in protivladno usmerjenih. A kljub temu @vladaRS ne omejuje nikogar. Nasprotno, med krizo so bili mediji in novinarji deležni izdatne državne pomoči. (2/7)

Spoštovana komisarka @VeraJourova, vlada ne ukinja @STA_novice. Kot njen lastnik in plačnik pa pričakuje, da agencija poroča o svojem poslovanju. Vendar direktor poročil enostavno noče predložiti. (3/7)

Blatenje Slovenije se širi po vseh kanalih. Dr. Milosavljević je na srečanju parlamentarne skupine za demokracijo #DFRMG v @Europarl_SL povsem hladnokrvno lagal. (4/7)

Medtem mednarodna organizacija @freedomhouse ugotavlja, da se je v lanskem letu indeks svobode za Slovenijo izboljšal. To je najboljši odgovor za tiste, ki jih skrbi zaton demokracije. (5/7)

Kot mlada država pa se, žal, še vedno soočamo s posledicami preteklosti. Monopoli izčrpavajo državo in zavirajo naš razvoj. Tudi preko medijev #MSM, ki jih obvladujejo, se krčevito borijo za svoj obstanek. (6/7)

Obtoževanje na podlagi prirejenih časopisnih člankov in lažnih pričevanj je za Slovenijo škodljivo in podcenjujoče. Zato vas, gospa komisarka @VeraJourova, vabimo, da pridete v Slovenijo Flag of Slovenia in se o resničnem stanju medijske svobode prepričate sami. (7/7)

 

Avtor: Uredništvo

Mogoče vam bo všeč

Več v:Evropa