SlovenijaTurizemV fokusu

Sodelujte v foto natečaju advent 2021 #mojaslovenija in #ifeelsLOVEnia

STO (Slovenska turistična organizacija) v okviru kampanje “Zdaj je čas. Moja Slovenija” objavlja fotografski natečaj z namenom promocije praznično okrašenih zgodovinskih in drugih mest kulture ter krajev v Sloveniji. S tem želi spodbuditi uporabnike družbenih omrežij k objavam, povezanim s turizmom v adventnem času.

Sodelujte v foto natečaju advent 2021 #mojaslovenija in #ifeelsLOVEnia

Adventni čas ima poseben čas v slovenskih praznično okrašenih mestih in vaseh. Zadnji mesec leta vse bolj skopo dnevno svetlobo nadomesti na tisoče prazničnih luči. Čarobnost pravljične svetlobe nas navdihuje za sprehode po ulicah, polnih zgodb, do prizorišč prazničnih doživetij in v butične trgovinice. Te pogosto najdemo tudi v muzejih, ki navdušujejo z doživetji različnih časov slovenskih mest, ponosnih na svojo dediščino.

Fotonatečaj poteka od 1.12.2021 do vključno 20. 12. 2021 prek platforme Crowdriff: https://upload.crowdriff.com/sto_advent2021 .

Navodila za sodelovanje 

V foto natečaju lahko sodelujejo vse polnoletne fizične osebe, ki prek platforme Crowdriff naložijo avtorsko »adventno« fotografijo v velikosti do 5 GB (v formatih png, jpg ali tif), pripišejo ime in veljaven elektronski naslov ter se strinjajo s pravili fotonatečaja. Fotografije naj izražajo motive adventnega časa v Sloveniji. V prazno polje je potrebno vnesti ključne besede #mojaslovenija, #ifeelslovenia in #advent2021 ter kraj, kjer je bila fotografija posneta.

Fotografije lahko naložite preko povezave.

Fotografski natečaj poteka do 20. decembra 2021.

Vsi sodelujoči bodo sodelovali v žrebu za majico Moja Slovenija Slovenske turistične organizacije.

Uporaba fotografij

Oddane fotografije so na voljo v posebni galeriji na spletni strani Slovenia.info na povezavi. Med vsemi oddanimi fotografijami bo komisija izbrala 10 najboljših, ki bodo odkupljene s strani STO, nagrajene in tudi razstavljene. S tem, ko sodelujoči naloži in deli fotografijo preko platforme Crowdriff, se strinja, da organizator uporabi fotografijo za promocijo na družbenih omrežjih s pripisom imena in priimka sodelujočega kot avtorja.

Kliknite za pravila sodelovanja.

vir: https://www.slovenia.info/sl/novinarsko-sredisce/novice/18187-sodelujte-v-foto-natecaju-advent-2021-mojaslovenija-in-ifeelslovenia?utm_campaign=sI-dec21-pr-tta-48&utm_medium=email&utm_source=Net-Results&utm_content=sI-dec21-pr-tta-48#

 

Mogoče vam bo všeč

Več v:Slovenija