Vir: E-maribor
LokalnoPolitikaSlovenija

Simonovič ne bo podpisal konstruktivne nezaupnice !!

Koalicija KUL je za danes napovedala vložitev konstruktivne nezaupnice proti Janševi vladi. Pod njo so želeli 43 podpisov opozicijskih poslancev, a tega števila ne bodo dosegli. Podporo dokumentu je odrekel DeSUS-ov poslanec Branko Simonovič, čeprav je kandidat za novega mandatarja prav DeSUS-ov predsednik Karl Erjavec.

Tiskovna konferenca ob vložitvi konstruktivne nezaupnice je bila sprva sklicana za 13.00 uro, a predsednik DeSUS in kandidat za novega predsednika vlade Karl Erjavec pred mikrofone skoraj uro kasneje še ni stopil.

Simonovič nezaupnice ni podprl 

Kot poroča Dnevnik, se je zapletlo na sestanku prvaka DeSUS s poslansko skupino svoje stranke. Okoli 14.00 ure je nato postalo jasno, da je Erajvčev podvig poenotitve lastne stranke pri podpori naskoka premierskega položaja spodletel.

Pod dokument se ne želi podpisati DeSUS-ov poslanec Branko Simonovič. Odločitev je obrazložil s kritiko, da v nezaupnici navedeni očitki kritizirajo tudi delo stranke DeSUS pri spopadanju z epidemijo. 

Pod dokument se ne želi podpisati DeSUS-ov poslanec Branko Simonovič. Odločitev je obrazložil s kritiko, da v nezaupnici navedeni očitki kritizirajo tudi delo stranke DeSUS pri spopadanju z epidemijo.

Avtor: L.S.

Maribor24

Mogoče vam bo všeč

Več v:Lokalno

Next Article:

0 %
Copy link
Powered by Social Snap