SlovenijaTurizemV fokusu

Rekorden obisk turističnega portala slovenia.info obeta dobro turistično sezono

S sproščanjem Covid ukrepov povsod po svetu strmo naraščajo spletna povpraševanja po turističnih destinacijah. A Slovenija tega intenziviranja turističnih tokov ni pričakala nepripravljena. Kar 50% povečan obisk portala slovenia.info v prvem kvartalu glede na enako lansko obdobje je v veliki meri rezultat nadgradenj in posodobitev, ki jih je bil portal deležen v lanskem letu.

Rekorden obisk portala slovenia.info obeta dobro turistično sezono

Portal slovenia.info sledi svojemu poslanstvu – je vir navdiha za goste in uporabno orodje za poslovne uporabnike. Tako je lani doživel več pomembnih nadgradenj. Osrednja novost so edinstvena doživetja Slovenije (SUE – Slovenia Unique Experience), ki v skladu s strategijo Slovenije kot butične destinacije za petzvezdična doživetja izpostavljajo edinstvena doživetja s ciljem, da gostom Slovenija le-ta ostanejo v spominu za vse življenje. Na novo so urejene predstavitve trenutnih 17 SUE doživetij v 7 jeziki. Rok za prijavo novih SUE doživetij je 16. maj 2022 – več informacij v pozivu za edinstvena doživetja Slovenije.

Na ogled SUE petzvezdičnih doživetj vabijo oglasi, ki so po portalu razmeščeni na različna relevantna mesta po strani in tudi označena tako, da jih uporabnik zazna. Doživetja lahko izbira glede na široko paleto parametrov (tip dogodka, regija, jezik, …).

vir: https://www.slovenia.info/sl/novinarsko-sredisce/novice/19477-rekorden-obisk-portala-slovenia-info-obeta-dobro-turisticno-sezono?utm_campaign=si-may22-pr-tta-17&utm_medium=email&utm_source=Net-Results&utm_content=sI-may22-pr-tta-17#

Mogoče vam bo všeč

Več v:Slovenija