Črna kronikačrna kronikaLokalnoSlovenijaVeč

[Pretresljivo] V Slovenski Bistrici je 76-letna ženska umrla nasilne smrti !!

Policijska uprava Maribor je včeraj, malo pred 6. uro zjutraj prejela obvestilo, da je bila na območju Policijske postaje Slovenska Bistrica, v svoji stanovanjski hiši, najdena mrtva ženska.

Kriminalistična preiskava je potrdila prve ugotovitve, da je 76-letna ženska umrla nasilne smrti. Ogleda kraja dejanja še vedno opravljajo mariborski kriminalisti, pod vodstvom dežurnega preiskovalnega sodnika Okrožnega sodišča v Mariboru in v navzočnosti dežurnega državnega tožilca iz ODT v Mariboru.

V dosedanji kriminalistični preiskavi je bilo ugotovljeno, da je storitve dejanja osumljen njen 77- letni mož.

Osumljenec je bil sam udeležen v prometni nesreči in se zaradi hudih poškodb zdravi v UKC Maribor. Kriminalistična preiskava še vedno intenzivno poteka, zato več informacij še vedno ne morejo nuditi.

V interesu preiskave tudi ne želijo razkriti načina in sredstva, s katerim je bilo dejanje izvršeno, prav tako še vedno ugotavljajo motiv dejanja in okoliščine udeležbe osumljenca v prometni nesreči.

V kolikor bo mogoče, bodo javnosti več informacij predstavili v prihodnjih dneh. Morajo pa ovreči nekatere informacije, s katerimi razpolagajo novinarji, da je osumljenec imel izrečen ukrep prepovedi približevanja. Ta informacija namreč ne drži.

Video izjava: MIRAN ŠADL, Policijska uprava Maribor

Avtor: Uredništvo

 

Mogoče vam bo všeč