Ljubo Žnidar odstopil od poslanske funkcije
PolitikaSlovenijaTwitter novice

(Presenečenje)-Ljubo Žnidar zapušča poslanske klopi, v DZ prihaja Karmen Kozmus Ferjan. Pomladitev v poslanskih vrstah SDS.

Ljubo Žnidar, ki je postal nadomestni poslanec 2. aprila lani, po imenovanju Jelke Godec na funkcijo državne sekretarke v kabinetu predsednika vlade, po dobrih 18 mesecih,  je  danes takoj po potrditvi ustavnega sodnika  Roka Svetliča, podal odstopno izjavo. Seveda na lastno željo. To je že zaokrožilo po večjem številu medijev. Koliko je bilo možno izvedeti,  se je napotil ali bolje rečeno(bo) vrnil  v gospodarske, strokovne vode. To je pravzaprav počel tudi  pred nastopom  v DZ kot nadomestni poslanec.

Karmen Kozmus Ferjan(foto M.Štojs)

Nadomestila ga bo, če pogledamo rezultate zadnjih državnozborskih volitev in uvrstitve v 5.  Volilni enoti, je prva ki bo to lahko  zasedla Karmen Kozmus Ferjan,  z ogromnimi 4300 glasov in še čez,  kot je na twitterju zapisal poslanec  Jure Ferjan, zakonski partner  gospe Karmen Kozmus Ferjan. Trenutno je svetovalka za odnose z javnostmi finančnega ministra Andreja Širclja in celjska mestna svetnica.

Ko bo to tudi zares tako tudi  uradno, bomo lahko govorili,  po dolgem času, da imamo poslanca, ki sta tudi zasebno partnerja oziroma zakonca. Dobili bomo oboje, svežino in ostrino. To je med drugim v enem drugem twittu napisal dr. Vinko Gorenak v odgovoru nekemu  levemu srboritežu  ki se ima za novinarja  in sicer da je ta  gospa mlada, ostra in odločna ženska.  Drži.

Dela ne bo zmanjkalo. Za tiste ki radi in želijo narediti nekaj za Slovenijo in za svoje volivce, je pravšnja.

 

Vane T. Costa

 

Mogoče vam bo všeč

Več v:Politika