GospodarstvoSlovenijaTurizemZdravje

Prenovljena komunikacijska orodja GREEN&SAFE. Komunicirajmo poenoteno.

Slovenska turistična organizacija (STO) je v okviru komunikacijske platforme in znamke GREEN&SAFE, implementacijo katere podpirajo vse ključne institucije s področja turizma v Sloveniji, posodobila ključna komunikacijska orodja. Vabimo vas k nadaljevanju poenotenega komuniciranja ključnih zagotovil zelene in varne Slovenije.

Turistične ponudnike, ki ste svoja prizadevanja pri uvajanju varnostnih standardov, trajnostnega ravnanja in komuniciranja naše dežele kot trajnostne in varne destinacije, v preteklih mesecih nadgradili z registracijo uporabe znamke GREEN&SAFE, obveščamo, da so na ob registraciji prejetem spletnem dostopu, objavljena posodobljena komunikacija orodja:

  • priporočila v obliki plakatov, skladna s higienskimi priporočili NIJZ, so pripravljena kot prijazna opozorila gostom v slovenskem, angleškem, nemškem in italijanskem jeziku, ki jih lahko persoanlizirate in natisnete s svojimi logotipi.  Namestite jih na vidne točke na vaših lokacijah.
  • povzetek informacij o prizadevanjih za varno in odgovorno počitnikovanje gostov, je pripravljen v obliki letakov v slovenskem, angleškem, nemškem in italijanskem jeziku. Personalizirate in natisnete jih lahko s svojimi logotipi. Namenjeni so deljenju gostom ob prihodu, vsebino pa lahko vključite tudi v druge oblike informiranja na destinaciji.

Do danes je uporabo znamke GREEN&SAFE registriralo že skoraj 1.000 turističnih ponudnikov. Vse ki skrbno upoštevate priporočila in ukrepe NIJZ, ter sledite trajnostnim in odgovornim priporočilom komunikacijske platforme GREEN&SAFE, še zmeraj vabimo da svoja prizadevanja nadgradite z registracijo uporabe!

Na osnovi registracije boste s strani STO prejeli nalepko odgovornih potovalnih standardov, ki združuje znak GREEN&SAFE in globalni znak World Travel &Tourism Council SAFE TRAVELS. Poleg tega vam bo omogočen tudi dostop do komunikacijskih orodij in znaka, ter priporočil uporabe komunikacijske platforme GREEN&SAFE.

Registracijo uporabe, ki je brezplačna, lahko izvedete na spletnem mestu www.slovenia.info/standardi.

Zdaj je čas, da nadaljujemo po začrtani poti varnosti in trajnosti, z namenom večanja zaupanja naših gostov. Bodite del te poti tudi vi.

 

vir: https://www.slovenia.info/sl/novinarsko-sredisce/novice/17095-prenovljena-komunikacijska-orodja-green-safe-komunicirajmo-poenoteno

 

Mogoče vam bo všeč