Prometna nesreča s smrtnim izidom na avtocesti izven naselja Tepanje. (foto: puc)
Črna kronikaprometSlovenijaŽivljenje

Ponoči tragična prometna nesreča na avtocesti izven naselja Tepanje. Umrla 76-letna ženska, ki je prečkala avtocesto in končala svoje življenje

Že sinoči je policija poročala da jih je  voznik osebnega vozila obvestil, da je na avtocesti, na območju Tepanja, v smeri proti Mariboru, trčil v neznano osebo, ki je nenadno stopila pred vozilo. Oseba je na kraju nesreče umrla.

Ogleda kraja prometne nesreče  je bil izvršen telo kmalu  katerega sta se udeležili tudi državna tožilka in preiskovalna sodnica.

 

Z ogledom kraja prometne nesreče in zbiranjem obvestil je bilo ugotovljeno, da je 76-letna peška prečkala avtocesto iz smeri počivališča Tepanje za smer Maribor, proti počivališču Tepanje za smer Ljubljana.

Foto: Shutterstock

Na levem prometnem pasu je vanjo trčil 55-letni voznik osebnega vozila. Peško je odbilo čez vozilo, pred vozilo 35-letnega voznika, ki jo je povozil. Peška je na kraju prometne nesreče umrla. Avtocesta v smeri proti Mariboru  je bila zaradi ogleda kraja prometne nesreče in odstranjevanja posledic le te, dobre tri ure zaprta za ves promet.

Letos je na območju Policijske uprave Celje v prometnih nesrečah umrlo 15 ljudi. Kaj je botrovalo temu, da je prav tam in takrat prečkala cesto na  nepravem mestu  in v času v katerem je izgubila življenje, pa je odnesla  s seboj.

Vane t. Costa

Vir in foto: puc&vtc

Mogoče vam bo všeč