SlovenijaŠportTurizemVeč

Pomemben francoski novinar in vplivnež prekolesaril Slovenijo

V Sloveniji se je minuli teden mudil Axel Carion z ekipo, izjemno pomemben francoski športni vplivnež in novinar za področje kolesarjenja. Gre za ustanovitelja spletne strani BikingMan, ki navdušuje v kar 6ih mednarodnih jezikih.

V tednu dni je obiskal Roglo, Pohorje, med prvimi je prekolesaril Juliana Bike kolesarsko pot, odpravil se je na Vršič ter obiskal Bovec, Bled, Radovljico in Kranjsko Goro.

Slovenijo je obiskal prvič, z namenom priprave reportaže o slovenskih kolesarskih poteh. Reportaža bo objavljena tudi v francoskem mediju Le Cycle, spremljal pa ga je še novinar France TV, ki pripravlja prispevek o o kolesarjenju v Sloveniji.

Zanimanje za Slovenijo s strani francoskega trga je izjemno, zato Slovenija vedno bolj postaja kolesarska, outdoor in gastronomska destinacija.

vir: https://www.slovenia.info/sl/novinarsko-sredisce/novice/16480-pomemben-francoski-novinar-in-vplivnez-prekolesaril-slovenijo?utm_campaign=SI-Jun21-PR-TTA-22&utm_medium=email&utm_source=Net-Results&utm_content=sI-jun21-pr-tta-22#

mib

Mogoče vam bo všeč

Več v:Slovenija