Prehitra vožnja in opijati -ne hvala! (foto: Pixabay)
Črna kronikaljudjeLokalnoprometSlovenija

Pijana in drogirana voznica povzročila več prometnih prekrškov in pobegnila. Policisti so jo »osrečili« z 26 kazenskimi točkami.

Pod vplivom alkohola in prepovedanih drog  je voznica včeraj povzročila prometno nesrečo, dva dni nazaj pa pobegnila s kraja prometne nesreče

Policisti Postaje prometne policije so včeraj popoldne, v Vojniku, obravnavali prometno nesrečo z materialno škodo, kjer je voznica osebnega vozila  na makadamskem parkirišču, najprej trčila v stanovanjsko hišo in nato pri vzvratnem premiku še v sprednji del pravilno parkiranega osebnega vozila ter v železni nosilec nadstreška ob objektu.

Preizkus alkoholiziranosti je pokazal, da je imela 0,41 miligramov alkohola v litru izdihanega zraka. Hitri test na prisotnost drog  pa je pokazal, da je bila voznica  tudi pod vplivom konoplje in kokaina.

Odrejen strokovni pregled na prepovedane droge  je voznica odklonila. Zaradi opisanih prekrškov  sledi zoper voznico obdolžilni predlog, grozi ji globa v višini 1.920 €  in 26 kazenskih točk.

Foto: Pixabay

 

Pri pregledu vozila so policisti  ugotovili še poškodbo na levi strani vozila, ki se je ujemala s poškodbami na vozilu udeleženemu v prometni nesreči pred dvema dnevoma, ko je povzročiteljica s kraja prometne nesreče odpeljala. Do omenjene prometne nesreče je prišlo zaradi vožnje po levi strani vozišča.  V tem primeru so zoper voznico uvedli  hitri postopek pri prekrškovnem organu Postaje prometne policije Celje, ki bo v nadaljevanju o prekrških izdal odločbo. Voznici grozi globa v višini 620 €.

Ali  se bo  usedla in premislila  kako naprej, ali bo nadaljevala   s stanji, ki jo odmikajo od realnosti in obenem nadaljevala z ogrožanji tujih življenj in premoženja,  zaenkrat ne poročajo.

Vane T. Costa

Vir: puc&vtc

Foto: Pixabay

Mogoče vam bo všeč