Vir: E-Maribor
koronavirusLokalnoPolitikaSlovenija

Pa naj razume, kdor more! Kljub odprtju šol v Mariboru protesti proti zaprtju!

Očitno se je levičarjem in brezdelnežem iz pekarne ponovno zmešalo. Medtem, ko smo spremljali proteste v Zasavju in na obali, ker so šole zaprte, niti ne vemo zakaj je peščica tistih, ki širijo koronavirus sploh protestirala. V Podravski regiji so šole namreč odprte.

Okoli 17. ure so se pričeli levičarski protestniki zbirati tudi v Mariboru na Trgu svobode. Zbralo se jih je okoli 30, med njimi so bili tudi najmlajši. No, ti najmlajši, bodo jutri odšli v šolo, zato bi bilo najboljše, če bi bili vsaj starši odgovorni in bi raje pisali ostali doma, ali nalogo, namesto da otroke izrabljajo v levičarske proteste brez osnove. V Podravju namreč otroci prve triade lahko obiskujejo šolo. Sicer pa so protestniki, večina seveda brez mask, pripravili so transparente “vrtce otrokom”, “pustite nam vrtec”, “šole bi morale biti tiste, ki se zadnje zaprejo in prve odprejo”. No mogoče pa so ti ljudje prišli iz lune, kajti tudi vrtci v Podravski regiji so odprti.

In ravno danes smo poročali, da prav Maribor izstopa po okuženosti, med vsemi slovenskimi mesti. In če bodo tisti, ki namerno širijo okužbo, morebiti okužili še koga, se bodo tudi šole v Podravju zaprle. To nem dela KUL politika, Sramota za mesto Maribor, sramota za Slovenijo, sramota za Evropo.

Vir: E-Maribor

Mogoče vam bo všeč