Vir: https://www.eonline.com/news/1301511/britney-spears-father-jamie-files-petition-to-end-her-conservatorship
SvetŽivljenje

ODVETNIK BRITNEY SPEARS: NJEN OČE SE SKUŠA IZOGNITI ODGOVOROM NA ŠTEVILNA VPRAŠANJA

Odvetnik Britney Spears je po vložitvi prošnje očeta Britney Spears za preklic njegovega skrbništva nad priljubljeno pevko ostro obsodil to dejanje očeta: meni namreč, da želi oče na tih in političen način utišati obtožbe po grobem ravnanju zoper Britney in se tako izogniti morebitnemu kaznovanju.

Od leta 2008, ko so oče (in njegovi odvetniki) pridobili skrbništvo nad Britney Spears, je njeno življenje močno kontrolirano, ima tudi omejene finance. V zadnjem času so številni oboževalci Britney Spears začeli z gibanjem #FreeBritney, ki pa je ob široki medijski pripeljalo do očetove vložitve prošnje po prenehanju skrbništva.

Kot je navedeno v pridobljenem dokumentu, ki so ga objavili ameriški mediji, oče v svoji prošnji navaja, da »je skrbništvo pripomoglo h končanju življenjske krize, v kateri se je znašla njegova hči, prav tako pa so se močno izboljšale hčerine finance«. Kot pa bi naj oče na koncu sam pri spoznal, so se številne stvari spremenile in želi svoji hčeri »vrniti svoje življenje«.

Vendar je nenadna odločitev Jamieja Spearsa (očeta) sprožila tudi številna vprašanja zakaj se je oče skoraj čez noč za to odločil: številni namreč namigujejo, med njimi tudi odvetnik Britney Spears, Mathew Rosengard, da se za tem dejanjem skriva temačna resnica, ki pa so ji odločeni priti do dna.

Povzeto po: https://www.buzzfeednews.com/article/leylamohammed/britney-spears-attorney-jamie-spears-avoid-accountability

Avtor: CŽ

Mogoče vam bo všeč

Več v:Svet