Dogodki in prireditveSlovenijaŠportTurizemV fokusu

Nova izdaja tiskanega vodnika s številnimi idejami za Moj način gibanja v naravi

Slovenska turistična organizacija po velikem zanimanju v preteklem letu predstavlja drugo izdajo mednarodno nagrajenega tiskanega vodnika Slovenija na prostem – Moj način gibanja v naravi, v katerem so zbrani številni predlogi za aktivni oddih v Sloveniji. Vabljeni k naročilu vodnika.

Nova izdaja tiskanega vodnika s številnimi idejami za Moj način gibanja v naravi

Prava izbira ob pravem času.

Doživetja, ki jih ponuja Slovenija s svojim razgibanim reliefom in raznolikimi pokrajinami, so privlačna posebnost slovenske turistične ponudbe. Aktivni oddih na prostem (outdoor) in športni turizem predstavljata osrednjo komunikacijsko temo slovenskega turizma v naslednjih dveh letih. Vodnik Slovenija na prostem – Moj način gibanja v naravi spodbuja zdravo preživljanje prostega časa v naravi, predstavlja pohodniške in kolesarske poti ter druge možnosti za gibanje na prostem – tako na trdnih tleh kot na vodi in v zraku, 365 dni v letu in v številnih destinacijah.

Poiščimo svoj navdih.

V času, ko počitnic zaradi okoliščin morda še ne načrtujemo, zagotovo pa o njih razmišljamo, je vodnik vir novih navdihov za gibanje v naravi. Vsebina vodnika, namenjenega športnim navdušencem, posameznikom in družinam, bralca seznani s širokim naborom možnosti in priporočil za aktivnosti na prostem, konkretni namigi doživetij pa so izhodišče za snovanje raziskovanja Slovenije in kot inspiracija pri zastavljanju lastnih rekreativnih izzivov.

Bralci iz Slovenije lahko vodnik na več kot 100 straneh brezplačno naročite na vaš poštni naslov. Z njim naročite tudi mesečne novice Zgodbe iz Slovenije, polne navdihujočih in aktualnih zgodb.

Naročite tiskan vodnik v slovenskem jeziku

Tudi v tujih jezikih. Tiskano in digitalno.  

Vodnik v tiskani obliki je za potrebe promocijskih aktivnosti na tujih trgih na voljo tudi v angleškem, nemškem, italijanskem, francoskem in nizozemskem jeziku v skupni nakladi 21.000 izvodov.

Vabimo vas, da vodnik v angleškem jeziku prelistate in s svojimi potencialnimi gosti delite tudi v interaktivni digitalni obliki. Vklopite zvočnike in na svojem namiznem, prenosnem ali tabličnem računalniku uživajte v videoposnetkih ter obogatenih vsebinah, ki prikazujejo raznolikost Slovenije.

Prelistajte vodnik v tujih jezikih

 vir: https://www.slovenia.info/sl/novinarsko-sredisce/novice/18523-nova-izdaja-tiskanega-vodnika-s-stevilnimi-idejami-za-moj-nacin-gibanja-v-naravi?utm_campaign=sI-jan22-pr-tta-3&utm_medium=email&utm_source=Net-Results&utm_content=sI-jan22-pr-tta-3#

Mogoče vam bo všeč