hranaSlovenijaTurizem

Nov video »Do nadaljnjega odprti« (turistični objekti)

Turistično gostinska zbornica Slovenije, Sekcija gostinstva pri Obrtno podjetniški zbornici Slovenije in Zbornica kmetijskih in živilskih podjetij so pripravile skupni film »Do nadaljnjega odprti«.

 

Posledice epidemije COVID-19 so močno prizadele turizem, panogo, ki je tesno povezana tudi z drugimi deli gospodarstva. Med drugimi vpliv krize čuti cela nabavna veriga, od lokalnih dobaviteljev do ponudnikov nastanitev in gostinskih storitev. Zato si Turistično gostinska zbornica Slovenije že od lanske pomladi prizadeva povezovati in zagotavljati pomoč za širok krog dejavnosti, ki poslujejo v okviru turizma.

 

Tri zbornice, Turistično gostinska zbornica Slovenije, Sekcija gostinstva pri Obrtno podjetniški zbornici Slovenije in Zbornica kmetijskih in živilskih podjetij, ki deluje v okviru Gospodarske zbornice Slovenije, so se odločile za pripravo skupnega videa, ki prikazuje povezavo dobaviteljev in ponudnikov turističnih storitev, osnovno sporočilo pa je nujna potreba po odprtosti panoge. Dolgotrajna prepoved poslovanja je pustila zelo negativne posledice v panogi, zato je največja želja slovenskega turizma ta, da panoga ostane odprta. Namen videa z naslovom ‘Do nadaljnjega odprti’ je delitev na socialnih omrežjih in ozaveščanje širše javnosti o tesni povezanosti in multiplikativnem učinku turizma.

 

 

vir: https://www.slovenia.info/sl/novinarsko-sredisce/novice/16909-nov-video-do-nadaljnjega-odprti

 

Mogoče vam bo všeč

Več v:hrana