Foto: splet
Črna kronikaEvropaPolitikaSlovenijaV fokusu

Medijski »Stasi« vdrl v prostore Nova24TV.

O tem kar smo do sedaj brali v »grozljivkah«, in   usnjenih plaščih,  mrkih pogledov in premetavanjem pohištva  in vlečenje predalčnikov  in praznjenje ter metanje papirjev na tla  imamo tudi pri nas. Na NOV24TV.  Samo da je to realno stanje  in ne fikcija. Gre za najbolj brutalno zlorabo policije v politične namene. Vdrli so, pokazali nalog  osebje postavili v kot in »frezajo«.

Kot je pojasnil Tomašič, je policija prišla na podlagi naloga povsem politično zlorabljene komisije, pri čemer mu bodo zasegli telefon in računalnik. In to vsega 10 dni pred volitvami. “Naključje? Zagotovo ne,” je delal. Tako očitni in brutalni zlorabi policije pred volitvami še nismo bili priča.

Policija( povsem politično enobarvna), ki  je vdrla  s kopico kriminalistov izvaja racijo. Golobova »impotentna« vlada se je pred volitvami spravila na opozicijski medij. To je zadnji korak v totalitarizem, kjer ni prostora za drugače (konservativno) misleče ljudi in medije.

Medijska svoboda je izničena tik pred volitvami , na poti ji je stopil  policijski škorenj  in brutalno  gazi  po tej taisti »svobodi«.

Odredbo je popisan s strani »politično«  profilirane sodnice  Mojce Kocjančič, znana tudi kot  nekdanja soproga pravosodnega ministra iz vrst LDS (in tudi sodnika) Aleša Zalarja.

To da je to nekdo to naredil na tak način in v takšnem obsegu pa opisati kot pravijo  na policiji, po navedbah v odgovoru  s policije kolegu Jančiču, da gre za področje gospodarske kriminalitete ter da je to še kje drugje napovedane skoraj sočasne preiskave… ne pije vodo. Eno se naredi  z namenom a drugo pa »pro forme« in  videzom, da je tudi za druge.

 

Kako plehko, bedno. S tem ne skriješ svojo omejenost, je kvečjemu razgališ.  To razgaljanje se pravkar dogaja.  Od tega do slovesa vlade in vsega politično servilno  nastavljenega aparata je potovanje kratko. Tako bi moralo biti. Upajmo da kmalu in dovolj poučno za akterje. Tudi z božjo pomočjo!

Vane T. Costa

Mogoče vam bo všeč