Incidentna situacija v Ljubljani(foto: Zajem zaslona)
KulturaPolitikaSlovenijaTwitter noviceV fokusu

Kulturno vojno s pomočjo parazitskih nevladnikov, predstavnikov in podpornikov teroristov na naših tleh je potrebno preprečiti na vsak način.

Le kateri borec za pravico, dostojno življenje ima domovinsko pravico na slovenskih tleh? Tisti ki ves čas pridno in prizadevno ob delu vlaga v varno starost ali nekdo, ki se je privlekel k nam s pomočjo dezorientirane, mentalno nedovršene levičarske srenje ob parazitiranju na proračunu,  ki ga polnimo vsi državljani Republike Slovenije.  Naj mi prvi resnicoljub in patriot reče!

Normalen in po vseh kriterijih  primeren za vse prebivalce Slovenije bo zagotovo znal reči da  to velja za vse pridne, domoljube ter spoštljive osebe  do slovenske zastave in  države.

Kaj smo doživeli včeraj?

Iniciativa Glas upokojencev in Inštitut 1. oktober s predstavniki na čelu, so včeraj,  četrtek na Trgu republike stopili pred medije, a so  ob tem doživeli neprijetni, pravzaprav nezaslišani in škandalozni  incident. Pred njih sta se namreč vrnili podpornici Hamasa, ki sta vihteli zastavo države, ki podpira terorizem. Zoperstavilo se nosilcu slovenske zastave, in članov , ki so na slovenskem peli slovensko himno. Tisti, ki pa zagovarjajo Palestince in njihov terorizem,  zagovarjajo  sebi podobne  parazite. Palestinci že štirideset let ob namerno izzvanih incidentih, napadih, terorističnih akcijah in divjaških pohodih se takoj zatem spremenijo  v žrtve. In parazitirajo preko denarja od Agencije ZN za pomoč Palestincem

Mednarodna skupnost jim nasede in deli pomoč po dolgem in počez. Med njimi tudi aktualna slovenska vlada,  ki si jo pravzaprav takšnile paraziti s slovenskim državljanstvom postavili.

S tem včerajšnjim početjem je nastopil trenutek resnice in predramitve.  Če je še kdo ki to ne razume kot grožnjo za Slovenijo slovenski narod in slovenske državljane,  ni pri pravi pameti. Da pa  še grozijo tistemu,  ki nosi in razvija Slovensko zastavo in podpira in čisla palestinsko pa najmanj primeren  za obravnavo pri specialistu  za  deviacije s tozadevnega področja.

Nosilec zastave na Trgu Republike V Ljubljani(foto: Zajem zaslona)

Čeprav so vsi mediji vključno z STA pisali, da je bil Rupar tisti, ki je uzurpiral njih, je na spodnjem videoposnetku pri 14:50 jasno videti, da je bilo ravno obratno. Mediji ki iz ne vem kakšnih razlogov podpirajo tovrstne odklone in prirejajo okoliščine ki bi lahko bile  v prid ekstremistom in teroristom so vredne graje  za nedopustno in protislovensko  ravnanje.

Vane T. Costa

Mogoče vam bo všeč

Več v:Kultura