foto-policija
Črna kronikaLokalnoSlovenija

Kriminalisti Celjske PU na Koroškem obravnavali umor: Kljub prepovedi približevanja pretepel žensko ki je kasneje umrla.

Včeraj, nekaj čez 21. uro,  so na PU Celje  bili obveščeni, da je na Koroškem prišlo do poskusa umora.

38-letni moški, je kljub veljavnemu ukrepu prepovedi približevanja do 33-letne partnerke, prišel na njen dom in jo poskušal umoriti.

Policista sta ob prihodu na kraj osumljenemu odvzela prostost, izjemno hudo poškodovano 33-letno žensko pa bi naj začeli   takoj  začela oživljati  in ji nuditi prvo pomoč do prihoda reševalcev.  Ogleda kraja dejanja sta se udeležili tudi preiskovalna sodnica in državna tožilka.

Hudo poškodovano 33-letno žensko so z reševalnim vozilom odpeljali v Splošno bolnišnico Slovenj Gradec, kjer je danes zjutraj umrla.

Po zbranih obvestilih bodo 38-letnega moškega kazensko ovadili in ga zaradi suma storitve kaznivega dejanja umor, privedli k preiskovalnemu sodniku.

Več podatkov o tragičnem dejanju  bodo  javnosti posredovali v naslednjih dneh.

Še ena situacija kjer je prišlo do izgube človeškega življenja, ki bi imelo drugačen potek v kolikor bi vsi zadolženi za skrb in spoštovanje že naloženih ukrepov opravili in opravljali svoje delo vestno in redoljubno. Žal.

Vane T. Costa

vir: puc&vtc

 

Mogoče vam bo všeč