Vir: Avaz.ba
Svetzanimivo

Kim Kardashian in Kanye West sta pred ločitvijo

Odnos med Kanyejem Westom  in Kim Kardashian vse prej kot navaden. Vendar pa sta se po težkih težavah poleti odločila, da se bosta posvetila svojemu individualnemu načinu življenja, zato zdaj živita ločeno. 

Po besedah ​​vira blizu Kardašianov je veliko opraviti z dejstvom, da sta oba osredotočena na vzgojo svojih štirih otrok: hčere North in Chicago ter sinova Saint in Pslam. Poleg tega, kot opisuje poznavalec, duo zagotavlja, da ima prednost svoj čas, namesto skupnega.

Vir: Avaz.ba

“Kim in Kanye sta posvečena osebnim stvarem in veliko časa preživita narazen” – je dejal vir in dodal, da sta “osredotočena na stvari, ki so zanje pomembne”.

“Kim naredi svoje, Kanye pa svoje. Tega, kar počne Kanye, ne upravlja več in se ne vmešava v njegove odločitve, a tudi tega ne skrbi preveč. Naj gre in bodi to, kar je. Preprosto je to, kako živi – poudarja vir.

Še vedno so družina in se zbirajo zaradi otrok. Zato bodo božič preživeli skupaj in čeprav praznovanje ne bo tako kot prejšnja leta, se bodo zbrali kot družina in naredili vse, da bodo vsi skupaj, kot da je vse v redu.

Spomnimo, zakon Kim in Kanyeja je na trhlih tleh že od pomladi, ko se je reper odločil kandidirati za predsednika ZDA. Nato je razkril vrsto intimnih podrobnosti iz zakona s Kim, kar ji je še posebej zamerila.

Vir: Avaz.ba

Na sliki sta tudi, kako se prepirata v avtu, medtem ko Kim joka, v intervjuju pa je pojasnila, kako težko ji je živeti s Kanyejem, ker trpi za bipolarno motnjo in ima pogosto svoje črne trenutke.

Mogoče vam bo všeč

Več v:Svet