Vir: Rk-Celje.si
SlovenijaŠportZdravje

[Izjemno]Rokometni klub Celje Pivovarna Laško: Ponuja brezplačne vstopnice za vsakega, ki se cepi !!

RK Celje Pivovarna Laško je včeraj na svoji uradni spletni strani objavil zanimivo akcijo. V dvorani Zlatorog namreč v mesecu septembru poteka cepljenje na novi koronavirus, vsak ki se bo cepil, pa bo dobil brezplačno vstopnico za ogled tekme Celja v hramu slovenskega rokometa.

Dolgo časa že traja epidemija koronavirusa, ki jo občutimo prav vsi prebivalci Slovenije in sveta. Kot športniki smo tudi sami deležni številnih omejitev, predpisov in navodil, ki jih upoštevamo, saj si želimo, da se epidemija čim hitreje konča ter znova zaživimo normalno. Po zagotovilih strokovnjakov nam bo to najučinkoviteje uspelo, če se cepimo, ob tem pa nam to olajša vsakodnevne opravke ter tudi obiske tekem, saj je praktično povsod že v veljavi pogoj PCT.

Vir: Rk-Celje.si

Tako kot zaupamo učiteljem, policistom, gasilcem, gradbincem, pilotom in ostalim poklicem, sami zaupamo tudi zdravstvenim strokovnjakom in z Zdravstvenim domom Celje že ves čas epidemije odlično sodelujemo. Iz tega razloga je velika večina igralcev in osebja prve ekipe ter klubskih delavcev že cepljena, k temu pa vabimo vse tiste, ki se to še niste. Seveda za obisk tekem še vedno velja tudi možnost testiranja, ki ga v tem mesecu prav tako opravljajo v Cepilnem centru Celje v Zlatorogu, a je to seveda potem potrebno pred vsakim posameznim dogodkom, so zapisali na uradni spletni strani kluba.

Za podrobnejše informacije lahko obiščete spletno stran: https://www.zd-celje.si/si/novice/3083-cepljenje-proti-covid-19

Vir: rk-celje.si, rokomet.net

Mogoče vam bo všeč

Več v:Slovenija