Pogajalci in "pogajalec" v kvadratku ubiti Denis Kireeev.
EvropaPolitikaV fokusu

Izdaja v pogajalski ekipi Ukrajine: Ubit član ukrajinske pogajalske delegacije Denis Kireev. Vsak ki si prizadeva za zaprtje zračnega prostora nad Ukrajino objavlja vojno napoved Rusiji, meni Putin.

Denisa Kirejeva, člana kijevske delegacije v pogajanjih z Rusijo, je likvidirala varnostna služba Ukrajine, poroča Izvestja.ru. Po besedah ​​poslanca Vrhovne Rade Ukrajine Aleksandra Dubinskega,  je bil Kireev osumljen izdaje in je bil med aretacijo ubit. Za enkrat še ni uradne potrditve te informacije.

 

Ukrajinski mediji medtem poročajo, da je Denis Kireev, član prve ukrajinske delegacije, mrtev. Ubit je bil v Kijevu blizu sodišča v Pechersku.  Za enkrat še ni uradnih informacij o vzroku umora in odgovornih zanj, pravi ukrajinska stran.

To je tudi del specialne vojne oziroma subverzivnega delovanja Rusije ki se zažira globoko in visoko v vrhove oblastnih struktur Ukrajine. Putinovi so se že nepretrgano pripravljali na to sistematsko uničenje Ukrajine. Obenem sam Putin grozi , da vsak ki se odloči ali razmišlja o predlogu zaprtja  oziroma blokade zračnega prostora nad Ukrajino, je dejansko v neobjavljeni vojne napovedi Rusiji.  V takšnem primeru ga oziroma  pridobi vsaka takšna država enak status sovražnika do Rusije. Tako to razmišlja ali bolj meni človek na robi blaznosti.

Do sedaj je bil Beloruski  samodržec Lukašenko »imenovan« za neprištevnega( po rusko Saša Nesčisleni). Vladimir Putin je v fazi,  ki  Lukašenka trenutno prekaša v vseh prvinah, ki so »potrebne » za dosego tega stadija, neprištevnosti in blaznosti.

Da je Ukrajina v ogromni in  nepredstavljivi nevarnosti,  posredno tudi vsi,  ki so blizu ali manj blizu, pravzaprav ni treba izgubljati besed.  Zato je nujno poenotenje v stališčih in drži do Rusije in Putina na evropskih tleh. Ena napaka je že narejena ko se ni pripravila blokada zračnega prostora nad ukrajinskim nebom s katero bi  za začetek  naredili ogromno za  ohromitev udarne moči Putina. Evropski in NATO »popravec« mora slediti zelo kmalu.

Kmalu, resnično kmalu!

 

Vane T. Costa

vir: Izvestja.ru&strana.ua&vtc

foto:Twitter

Mogoče vam bo všeč

Več v:Evropa