SlovenijaZdravje

Grozil slovenskemu glasbeniku,  ki je preživel Covid

Včasih škodoželjnost in nesramnost res nimata meja. Po članku v Slovenskih novicah,  o tem, kako je preživel korono, so grozili harmonikarju Zvonetu Lipovšku.

Grozil slovenskemu glasbeniku,  ki je preživel Covid

Zvone Lipovšek je harmonikar in pravi domoljub. Vedno nasmejan in vesel, ker ima rad svojo domovino in domačo glasbo. A to očitno nekaterim v Velenju, kjer Zvone živi ni povšeči. Na portalu v Slovenskih novicah so o Zvonetu in njegovim bojem za življenje s koronavirusom objavili članek z naslovom: “Znani Slovenec razkril, kako hudo ga je zdelal covid”.

V članku se je Zvone izpovedal kako hudo, ga je zdelal covid. Povedaj je, da ima še danes posledice po umetni komi in ventilatorju. Po 27 dneh kome, pljučnice, vročine čez 40 stopinj, po respiratorju, odpovedi ledvic, dializi, rahli možganski kapi, sepsi in še čem je izgubil kar 29 kilogramov in še zdaj, po rehabilitaciji v bolnišnicah in Soči, ni povsem dobro.

Na zares žalostno zgodbo pa se je oglasil, neki očitno neuravnovešeni uporabnik družbenih omrežij in z lažnim profilom “Josip Broz” (res prikladno ime), Zvonetu v polomljeni slovenščini začel celo groziti.

Posnetek zaslona 2021 04 29 191241

Očitno je “Brozovo” obnašanje posledica politike, ki jo zadnje čase zganja levica, ali pa so ga to učili v kakšni Kumrovški šoli?  Zvonetu pa želimo tudi v imenu našega portala čim hitrejše okrevanje, lažnemu Josipu Brozu, pa v poduk, da stari slovenski pregovor pravi, kar seješ, to žanješ.

po portalu e-maribor

Mogoče vam bo všeč

Več v:Slovenija