Črna kronikačrna kronikaLokalnoSlovenija

Družinska tragedija na Žalskem: 36-letnik do smrti zabodel mamo in poškodoval očeta

Kot poročajo s PU Celje, so jih  ob pol  šestih  zjutraj  obvestili, da je na območju Policijske  postaje  Žalec,  storilec  do smrti zabodel 57-letno občanko in poškodoval 60-letnega občana ter pobegnil s kraja dogodka.

Zelo kmalu so kraj  napotili več policijskih patrulj in kmalu po obvestilu, v okolici  prijeli 36-letnega moškega, sina pokojne in poškodovanega moškega, ki ga sumijo umora matere in poskusa umora očeta.

Ogled  kraja  dejanja še  poteka.  Udeležili sta se ga tudi okrožna državna tožilka in preiskovalna sodnica.  Glede celotnega dogajanja in motiva za kaznivo dejanje zbirajo obvestila.

36-letnika  so v preteklosti obravnavali zaradi kaznivih dejanj s področja prepovedanih drog in kršitev javnega reda in miru. Zaradi kaznivih dejanj s področja nasilja v družini, ga v zadnjih letih niso obravnavali. Kot kaže mnogokrat  se vpletanje droge v družinska razmerja končajo slabo ali zelo slabo. Tudi tukaj  je bilo tako. Žal, z izgubo življenja.

Več podatkov o tragičnem dogodku vam  posredovali v prihodnjih dneh, ko nam več znano o okoliščinah pod katerimi je prišlo do tragedije.

Avtor: Vane T. Costa

Mogoče vam bo všeč