Gospodarstvoosveščanje potrošnikovSlovenijatehnologija

Avto-moto zveza Slovenije (AMZS) in podjetje Avant car sta ustanovila podjetje za prehod na električno mobilnost

Avto-moto zveza Slovenije (AMZS) in podjetje Avant car sta ustanovila podjetje eFrend. Nova poslovna platforma združuje partnerje in ponudnike, ozavešča in izobražuje o trajnostni mobilnosti. Obenem naročnikom omogoča prehod na električno mobilnost, so danes sporočili iz AMZS.

Profimedia

foto: Profimedia

Poslovna platforma za e-mobilnost eFrend po besedah direktorice novoustanovljenega podjetja Maje Benko omogoča hitrejši in enostavnejši prehod slovenske družbe na električno mobilnost.

Na spletni strani je mogoče najti nasvete, informacije ter izdelke in storitve s področja električne mobilnosti. Del platforme je tudi spletna eKipedija, ki nudi izobraževanja e-mobilnosti. V prihodnje bodo na voljo tudi poglobljene strokovne vsebine za tiste, ki bodo profesionalno delovali na tem področju.

Pri eFrendu so potrošnikom na voljo različni paketi, ki združujejo AMZS članstvo, souporabo 100-odstotno električnih vozil sistema Avant2Go ter druge vsebine in storitve s področja e-mobilnosti. Na spletni strani je prikazana tudi ponudba električnih polnilnic oziroma oskrbe z električno energijo tako doma kot na delovnem mestu, so še sporočili iz AMZS.

vir: https://moski.hudo.com/lifestyle/avtomobilizem/amzs-avant-car-ustanovila-podjetje-za-prehod-na-elektricno-mobilnost/

 

 

Mogoče vam bo všeč