Vir: Avaz.com
SvetV fokusu

Znane identitete otrok, ubitih v teksaškem pokolu: “Bil je najbolj srčkan fant, kar sem jih poznal”

Bil je le 10-letni ljubeč deček, ki je užival v življenju, ne da bi vedel, kaj se bo zgodilo danes, je dejal sorodnik enega od ubitih.

Nekaj ​​ur po poboju v osnovni šoli v Teksasu so začele prihajati informacije o žrtvah. Policija je potrdila, da je umrlo 19 otrok in dva odrasla, več otrok pa je bilo huje poškodovanih. Mediji poročajo, da so prve žrtve identificirane.

Uziyah Garcia je osemletnik, ki je bil ubit v napadu, je potrdila njegova družina.

“Najbolj srčkan fant, kar sem jih poznal,” je za Associated Press povedal njegov dedek Manny Renfro. ” In tega ne trdim samo zato, ker je bil moj vnuk,”.

Mati je bila v šoli tik pred pokolom

Druga identificirana žrtev je 10-letni Xavier Javier Lopez.

“Bil je samo 10-letni ljubeč fant, ki je užival v življenju, brez pojma, kaj se bo zgodilo danes. To je za vse nas zelo težko” – je povedala sorodnica umorjenega Xavierja.

Njegov bratranec je za ABC News razkril, da sta bila deček in njegova mama v šoli le nekaj ur pred napadom na podelitvi nagrad. Mama ga je videla zadnjič.

Stara je bila 10 let

Umorjen je bil tudi desetletni Ameri Jo Garza.

Ameri Jo je pred dvema tednoma dopolnila 10 let, je povedal njen oče Angel Garza (Angel).

“Hvala vsem za vaše molitve in pomoč pri iskanju mojega otroka. Našli so jo. Moja mala ljubezen zdaj visoko leti z angeli. Nikoli ne jemljite ničesar za samoumevno. Predvsem čas, ki ga preživite s svojimi družinami. Objemi svojo družino. Povejte jim, da jih imate radi. Ljubim te, Ameri Jo.” – je za ABC komentiral Garza.

Vir: Avaz.com

Mogoče vam bo všeč

Več v:Svet