GospodarstvoizobraževanjeKulturaSlovenijaTurizem

Vinarium gostil glasbeni spektakel in izpostavil znamko I feel Slovenia

Razgledni stolp Vinarium v Lendavi je bil 1. julija 2021 prizorišče elektronskega glasbenega festivala Aurora, kjer je ekskluzivni glasbeni set predstavila Tea Vučković, Slovenska turistična organizacija pa je sodelovala z implementacijo znamke I FEEL SLOVENIA.

Slovenska turistična organizacija (STO) je z namenom hitrejšega okrevanja in zagona turizma vzpostavila sodelovanje med glasbeno industrijo in turizmom. V spletnem glasbenem dogodku je bila implementirana znamka I FEEL SLOVENIA in izpostavljena pomembna turistična znamenitost – razgledni stolp Vinarium v Lendavi. Dogodek je bil deljen na Facebook strani Feel Slovenia v živo, ki jo spremlja več kot 573.000 sledilcev, tovrstne sinergije pa so vzbudile tudi pozitiven odziv sledilcev na družbenem omrežju.

Aurora – avdiovizualni dogodek, ki si je ogledalo več tisoč ljudi iz vsega sveta  

Prva dva pojava Aurore s svetovno znanim DJ UMEK-om in Mike Vale-tom so organizatorji lansirali jeseni preteklo leto. Prenos v živo iz rooftop terase InterContinental hotela v Ljubljani in Poti med krošnjami na Rogli si je ogledalo več kot sto tisoč ljudi, iz več kot 90-ih držav po vsem svetu.

Tokratni ekskluzivni glasbeni set na razglednem stolpu Vinarium v Lendavi je predstavila Tea Vučković, ki že več kot desetletje ustvarja tehno ritme. Posnetek je bil predvajan na desetih partnerskih kanalih, dostopen je tudi na YouTube kanalu.

Projekt organizatorjev StellarBeat festivala 

Aurora je spletni projekt, ki nastaja izpod rok organizatorjev največjega elektronskega festivala v Sloveniji, StellarBeat. Festival je v zadnjih štirih letih v Slovenijo pripeljal številne svetovno znane DJ zvezde, od Robina Schulza, Timmy Trumpeta, Fedde Le Granda, Claptona do Sigale, Davida Moralesa, Buraka Yeterja, Fernande Martins in drugih. Letos bi se morala na festivalu muditi Dimitri Vegas & Like Mike, a so organizatorji bili primorani festival prestaviti na prihodnje leto, 2022.

Spletna avdio-vizualna galerija Aurora je namenjena ljubiteljem elektronske glasbe, ki si želijo dostopati do glasbe in izjemnih vizualij, kjerkoli in kadarkoli. Predstavlja odlične domače in tuje DJ-je na izjemnih in skrbno izbranih lokacijah po Sloveniji in Adria regiji.

Prav v času omejitev dogodkov v živo ali nezmožnosti potovanj predstavlja tovrstna komunikacija pomemben stik z občinstvom, prav tako pa z izborom inovativnih lokacij pripomore k povečanju prepoznavnosti slovenske turistične ponudbe.

Fotografiji: Kristjan Kotnik

vir: https://www.slovenia.info/sl/novinarsko-sredisce/novice/16900-vinarium-gostil-glasbeni-spektakel-in-izpostavil-znamko-i-feel-slovenia

mib

Mogoče vam bo všeč