KulturaSlovenijaVečVečVideozanimivoŽivljenje

Valentinovo z Žanom Serčičem in prijatelji (video)

Na dan zaljubljencev – valentinovo, 14. 2. 2021, prireja Žan Serčič z gosti spletni koncert na gradu Štatenberg. V svoji kratki vendar neverjetno uspešni karieri je z nastopajočimi že sodeloval. Mednje se vrstijo: Anabel, Gaja Prestor, Bepop ladies, Dagi, Žiga Jan, Karra, OneLike, Ari, Ana in Jernej. 

Obeta se intimni koncert, na katerem ne bo manjkalo odlične romantične glasbe – in to kar v udobju vašega naslonjača! Dogodek, namenjen tako mladim ljubiteljem odlične glasbe kakor mladim po srcu, bo zagotovo zadovoljil prav vsakogar in ga ne gre zamuditi.

Želite tudi vi doživeti enega bolj romantičnih koncertov v letošnjem letu? 

Mlad glasbenik, producent in tekstopisec Žan Serčič bo s prijatelji nastopil v edinstvenem ambientu gradu Štatenber. K sodelovanju je povabil glasbenike, s katerimi sodeluje že vrsto let. Med njimi lahko najdemo Anabel, ki je postala slovenski javnosti poznana s pesmijo “Ob kavi”; Gaja Prestor, med njene najbolj znane skladbe spadajo Lepši svet, Ona, Decembra, Najino nebo, Le tebe rabim in Verjamem vase; Anže Langus Petrovič Dagi, vsestranski glasbenik, bas kitarist, aranžer, producent in besedilopisec, ki je letos pričel svojo samostojno kariero; Žiga Jan znan po prvencu Poln strahu; Karra, ki je v jeseni izdala hit Daleč od Oči; vsem dobro znane punce iz skupine BEPOP, ki so pričele samostojno kariero pod imenom Bepop ladies; Onelike, katere član skupine je Franko Bajc in drugi.


Štajerski glasbenik, ki je letos izdal svoj drugi studijski album, je v svoji uspešni karieri nanizal številne uspešnice, kot sta Snežinka, Letim in sodeloval tudi z velikimi imeni na slovenski glasbeni sceni – Jan Plestenjak, Emkej, Jani Hace (Siddharta), Denis Horvat (Hamo & Tribute to love), Eva Boto in drugi.  

Po zatišju koncertov so se mladi glasbeniki odločili, da za vas pripravijo nekaj posebnega, romantičnega in edinstvenega. Glasbeniki bodo nastopili v Gradu Štatenberg, ki bo poskrbel za romantičen ambient. 

Ne zamudite tega romantičnega koncerta in preživite dan zaljubljencev ob odlični glasbi z vašo najbližjo osebo. Vstopnice so na voljo na spletni strani valentinovkoncert.si.

Avtor: Uredništvo

Mogoče vam bo všeč

Več v:Kultura