Evropa

V Strumici, matični občini makedonskega premierja Zaeva vlada zakon ulice in kriminala!

Danes dopoldne je portal Strumica online objavil posnetek iz Strumice na katerem  je vidno kako se  deset oseb  spravlja na moškega  kjer ga tolčejo  z pestmi, brcami in palicami. 

Kot je bilo za videti iz posnetka,  je večja skupina oseb  preganja eno osebo in v trenutku ko ga dohitijo se spravijo nanj z vsemi mogočimi predmeti in ga »obdelujejo« na najbolj primitiven in grob način. 

Iz objav je vidno, da dogodek na ulici prijavilo več občanov na PP Strumica, iz sekretariata  za notranje zadeve sporočajo da bo dogodek raziskan, dokumentiran in   bo javnost kasneje seznanjena z epilogom tega dogodka. Menijo da bodo  večji del materiala dobili iz kamer ki so razporejene na pomembnejših vozliščnih toč v mestu. 

Reakcija občanov je takšna, da  se je večji del očividcev  umaknilo na varno, obenem pa si ne želijo da bi še kdaj bili priča tako surovemu in nasilnemu dogodku. 

Kot se je dalo izvedeti,  je  bil sam dogodek nasilja in pretepa  izzvan s strani   osebnega varovanja, oziroma spremstva  premierja Zaeva.

Spodaj pripeta povezava  do  videa ki ga je objavil Radio Lider: 

(ВИДЕО) Обезбедувањето на Заев ја предизвикало масовната тепачка во Струмица! – Радио Лидер (lider.mk)

Avtor: Vane T. Costa

Mogoče vam bo všeč

Več v:Evropa