Stranka-sindikat, skoraj na koncu svoje poti-foto DeSUS
Politika

Umiranje na obroke se nadaljuje: IO DeSUS ne bo predlagal ponovitev poziva k odstopu poslancev. Pot do samoukinitve je na koncu ni pa še na cilju.

Izvršni odbor stranke DeSUS na njihovi današnji  seji ni podprl prej skorajda gotovo dejstvo  o pozivu poslancev DeSUS-a  k odstopu, zato tudi ni  predloga sklepov za prav tako  napovedano nujno sejo sveta stranke, je po seji izjavil  medijem  v svojem »izlivu« resnicoljubja predsednik stranke Ljubo Jasnič. Na klavzuri ki je bila 10 septembra  je bilo več glasnih najav da se bo prav to zgodilo. Naenkrat pa kepa v gatah(beri plenicah).

O tem pa da bo odstopil, kar je kot možnost  že omenjal po zaprti seji  16 septembra, je Jasnič danes odgovoril, da bi bilo po treh mesecih vodenja stranke to od njega zelo neodgovorno. Pred tem bi bilo po njegovih besedah treba poskusiti vse, da bi DeSUS spet začel delovati kot resna stranka. Neodgovorno je tudi to, da so najprej stopili Vlado, potem pa so navodilih globoke države začeli z samo-destrukcijo svoje stranke.

Sedaj pa iščejo izhod iz brezizhodnosti, kar je šport ki ga ne obvladajo.  Ta šport neobvladovanja sebe in ne-suverenosti  stranke-sindikata, je njihova edina odlika.

Stranka-sindikat, skoraj na koncu svoje poti-foto Desus

Prva naslednja možnost za uradno samo-ukinitev je 5. oktober. Bomo počakali!

Več v oznanilih!

Vane T. Costa

Foto: DeSUS

Mogoče vam bo všeč

Več v:Politika