Primoz Cirman(foto STA)
PolitikaSlovenija

Tele-dirigirano »novinarstvo« v službi brutalne osebne in strokovne diskreditacije Celjske poslanke Karmen Kozmus Ferjan. Kje je njihov limit nizkotnosti?

Novo dno dna, seveda če vedo kaj je dno. Odlazkov  papirniško odpadniški imperij razpada in propada. Vsi elementi te gnile razkrojevalno naravnane hobotnice vlečejo  zglede  in ljudi tudi takrat  ko propadajo. Propadli in  iztrošeni morajo biti  tudi  »postreščki«, ki so nalepljene  na ta razpadajoči organizem ali bolje rečeno truplo. Del tega   je tudi  portal Necenzurirano, ki je takoj po nastopu funkcije nove poslanke SDS Karmen Kozmus Ferjan izvedel skrajno podel napad na njeno osebnost in dosežen akademski nivo (z dvema diplomama) sicer s pomočjo seciranja, oziroma z razkosavanjem in ponarejanjem določenih odstavkov  njenega diplomskega dela. Ne glede kdo je podpisan ali ne pod to gnilo početje, je jasno da so v taki stopnji razkroja,  da jim ni vrnitev normalnost in moralnost.  Ne. Prvi med enakimi ali pa vsaj najbolj navzven izpostavljen je  prav tako Celjan, Primož Cirman(človek za okras),  ki je  tako kot v starih dobrih časih aparatčikov,  zamenjal več teh »gnezd«, od koder je po naročilu moral odstraniti v imenu naročnikov, »gnila jajca« z namenom,  da vse poteka  nemoteno in da  oglaševalske in ostale »pralniške« posle nenadzorovano in še naprej prinašajo  denar in vpliv.

 

Za tovrstne »kadavre« v časnikarski srenji so »hudi« časi. Dotoki, dovodi in obvodi so marsikje prekinjeni ali močno preščipnjeni od koder bolj malo puščajo skozi  ali pa nič.  Kot časnikarski »odpisani« tekmovalni konji lahko opravljajo umazano delo in spotikajo druga boljša grla. Tukaj še z dvema grloma želijo motiti, zmotiti  in morda koga celo zlomiti.  Žal, vi  iz ograde slabih, moralno zelo slabo vzrejenih in odsluženih grl ste se tukaj zmotili. Nikogar ne boste ne zmotili in zlomili.  Tukaj delajo za politične naročnike od katerih so  prej nekritično in brez omejitev dobivali »infuzijo ali infuzije« vseh vrst. Tega ni več  in ne bo. Le njihove zaloge spodbude(beri denar) kopnijo. Kopni tudi njihova prisotnost ali kot pravijo njihov “vpliv na demokracijo”.

In do kod jih je pripeljala njihova blamaža, sramotenje?

Nikamor. Oziroma še nižje kot to. V kriptodepresijo, podtalnost, pod nivojskost, med odpadnike, »črve«, parazite.

Iz vsega tega kar   so želeli se je na koncu  izkazalo, so uporabili ponarejene zapise in anonimnega “komentatorja”. S tem niso skrajno ponižali le odlične študentke teologije in zgodovine, ki je diplomirala z oceno 10, temveč sami sebe. Kot že ničkolikokrat do sedaj, so izpadli neverodostojni in nevredni predstavniki svojega poklica.

Me prav zanima kaj ta «trio« razen lopatanja in mešanje novinarske »malte«  še premore, seveda kaj  bolj  verodostojnega.  Nič, ne  vera  ne dostojnost  pri teh postreščkov nista našla mesto v njihovi kognitivni masi.  Njima tik-tak  deluje in jih od bistva zaradi česar mislijo da so,  oddaljuje. Stikalo s katerim se jih po potrebi  aktivira, se bo pokvarilo. Tudi oni bodo enako kot stikalo pokvarjeni, neužitni, zavrženi.

Karmen Kozmus Ferjan-poslanka v DZ RS(Foto Matic Štojs)

Napadeni in po nedolžnem ter po nepotrebnem izpostavljeni bodo slavili. In mi z njimi. Zato,  z očitni optimizmom lahko rečem,  da Celjska poslanka Karmen Kozmus Ferjan  je in bolj del Karavane, ki bo šla naprej, tisti ki so počeli podlosti, nizkotnosti ter ogabna in bedna početja, bodo psi ki bodo lajali, upam da ne dolgo, z kakšno kostjo v grlu,  ki jo ne bodo mogli pogoltniti. Upam da bo tudi njihov »limit« s tem dosežen. Kmalu.

Vane  T. Costa

Mogoče vam bo všeč

Več v:Politika