Mesec športa 2021(FotoArhiv MŠ)
LokalnoSlovenijaŠport

Šport za vse: »Od 3. maja do 11. junija v Celju mesec športa«

Že od jutri, torek  3. maja naprej,  se bo  v Celju  odvijal  mesec športa. Mestna občina Celje in Športna zveza Celje sta pripravili številne športne programe, ki se jih bodo lahko občanke in občani udeležili brezplačno, na voljo pa bo tudi nekaj tekmovalnih in promocijskih programov.

 

Pripravili so 28 različnih brezplačnih športnih aktivnosti, med katerimi je prvič tudi jadralno padalstvo. Kot vsako leto je športna zveza poskrbela tudi za izobraževalni vidik, konec maja bo strokovni posvet na temo psihologije, o zdravem življenjskem slogu bodo svetovali tudi na Špici.

 

Mesec športa  se organizira v želji, da bi zdrav in aktiven način življenja približali čim večjemu številu občank in občanov vseh generacij. Programi meseca športa so vedno dobro obiskani. Udeležba v nekaterih programih je omejena, zato naj se Celjanke in Celjani čim prej prijavijo na spletni strani www.szc.si. Vse informacije so na voljo tudi na spletni strani Mestne občine Celje moc.celje.si  in na Facebook strani Mesec športa – Celje.

Mesec športa je mesec druženja, zabave in zdravja. Vabijo da se jim pridružite v čim večjem številu.   Kdor pride  bogatejši za izkušnjo odide. Brez izjeme!

Pripravil: Vane T. Costa

vir: moc&vtc

foto: FB Mesec športa21

 

Mogoče vam bo všeč

Več v:Lokalno