SB Celje
LokalnoSlovenijaZdravjeŽivljenje

Splošna bolnišnica Celje vendarle z občutkom!

Splošna bolnišnica Celje bo delovala solidarnostno ter zagotavljala določene zdravstvene storitve glede na razpoložljivost kadra. Za razliko od drugi zdravstvenih ustanov je v Splošni bolnišnici Celje več kot 400 zaposlenih iz območij, ki so bila v poplavah prejšnji teden najbolj prizadeta – od Zg. Savinjske doline, Nazarij, Mozirja, Braslovč, Polzele, Petrovč do Laškega pa vse do Črne na Koroškem.

Za razliko od drugih imajo veliko  zaposlenih, ki bivajo v Lučah, Solčavi in Ljubnem. Zato bo  ta dan, ponedeljek 14 avgusta izkoristili tudi za pomoč njim. Da njihovi zaposleni čim prej začnejo delovati v človeka znosnih razmerah

V kolikor pride do morebitnih odpovedi zdravstvenih storitev, vseh ki bo to zadevalo bodo obveščeni, nadomestni termini pa določeni že za  dneve v prihodnjem tednu, in sicer  od srede do petka. Prav tako velja da naprošajo  paciente iz poplavljenih območij, da SB Celje  čim hitreje obvestijo o nemožnosti udeležbe na zdravstvenem pregledu, da prejmejo nov termin obravnave.

Celjska bolnišnica bo tudi v prihodnje imela povečan obseg dela z ozirom, da se zna zgoditi da bo prišlo do po poplavnih  okužb ali drugih vrst potreb po bolnišničnih obravnav.

V vsem tem je potrebno vključiti potrpežljivost  in razumevanje.

 

Vane T. Costa

Vir: SBC&VTC

Mogoče vam bo všeč

Več v:Lokalno