Dogodki in prireditvehranakulinarikaSlovenijaTurizem

Španska TV ekipa v Sloveniji snema prispevek o gastronomiji

V tem tednu se v Sloveniji mudi snemalna ekipa, ki za gastronomsko oddajo “Comerse el Mundo” na TVE pripravlja prispevek o Sloveniji.

Španska TV ekipa v Sloveniji snema prispevek o gastronomiji

Od 1. do 4. februarja bo španska TV ekipa na študijski turi v organizaciji STO snemala prispevek o Sloveniji, namenjen gastronomiji. TV ekipa iz Madrida je v preteklosti pripravila prispevke za zelo znane TV programe, med katerimi izstopajo serija “El Ministerio del Tiempo” na Netlfixu, “Hernán” in “Pequeñas Coincidencias” na Amazon Prime Video, in zabavne programe, kot so “Comerse el Mundo”, “La 4ª Revolución”, ” Donde Comen Dos”, ki si ga lahko ogledate na RTVE (nacionalni in mednarodni kanal). Prispevek o gastronomiji, ki ga bo španska TV ekipa posnela v Sloveniji, bo vključen v tretjo sezono “Comerse el Mundo”, oddaje na TVE, v kateri se priznani kuhar Javier Peña poda v čudovito kulinarično avanturo in potuje v različne države, da bi spoznal njihovo gastronomijo, prehrambne izdelke, kraje in ljudi.

Od četrtka do nedelje se bo v Sloveniji mudil tudi novinar pomembnega francoskega medija L’officiel, obiskal bo Ljubljano, Postojnsko jamo ter Jezersko z Vilo Planinko.

vir: https://www.slovenia.info/sl/novinarsko-sredisce/novice/18628-spanska-tv-ekipa-v-sloveniji-snema-prispevek-o-gastronomiji?utm_campaign=sI-feb22-pr-tta-5&utm_medium=email&utm_source=Net-Results&utm_content=sI-feb22-pr-tta-5#

Mogoče vam bo všeč