Soočenje v Celju-Levstikova dvoraba v osrednji celjski knjižnici
LokalnoPolitikaSlovenijaVolitve

Soočenje Večera in BK TV v Celju. Ustvarjalnost in vztrajnost&trma in iracionalnost. To smo videli danes!

Danes je v prostorih Levstikove dvorane v Osrednji knjižnici  v Celju potekalo soočenje  predstavnikov strank iz 5. Volilne enote.  So se predstavljali in prestavili in svoje zanje presoji naši nastavljali.

Med leti 2014 – 2020  je bilo dnevno na tapeti, da se ne da izvesti določenih investicij. Da se ne da narediti popolnoma nič na področju šolstva, gospodarstva. Od leta 2020 pa v  se pa z vlado ki jo je vodila skupaj z koalicijskimi partnericami se da dokazati  in je dokazano, da se da marsikaj narediti na razvoju lokalnega področja in gospodarstva.

Jelka Godec SDS

Ko je bilo potrebno stopiti skupaj v času epidemije je opozicija prispevala kritike in ne rešitve. Spodbujala je zaviralce in motilce ukrepov, ki so bili  namenjeni vsem. Le nasprotovali so  in ne sodelovali.  Nositi amadmaje tik pred zdajci v že usklajene PKP in »bildali« ego ne pa  sodelovanje.  To ni dobra popotnica tudi sedaj.

Nekdo  iz Levice je rekel, da vlada želi skregati ljudstvo. Instumetalizirati NVO za politične, strankarske  boje, in kasneje  jih vključiti v stranko, je prozorno, plehko  in podcenjujoče za volivce. Jim puščati »muhe pod rep«  in potem govoriti da to imajo pravico da izražajo voljo in mnenje je licemerno. Le sodelovanje  reši Slovenijo

Poglejte si naslove NVO in njihove objave; gremo na volitve proti SDS, gremo proti trenutni oblasti itd. To je tisti sovražni govor, ki dejansko napeljuje na družbeni razdor. In še mnogo te podobne megle in presipanja iz votlega v prazno.

Zainteresirana publika

Le sodelovanje  reši Slovenijo. Graditi in rušiti! V zadnjih dveh letih smo videli da se da. V času sušnih vlad se to ni dalo, se pa je “analiziralo« na veliko in neproduktivno zapravljalo za prijateljske analitike.

24 aprila bo priložnost za razumne volivce da se razumno  odločijo.

 

Vane T. Costa

 

Mogoče vam bo všeč

Več v:Lokalno