Dogodki in prireditveGospodarstvoizobraževanjeSlovenijaV fokusu

Slovenski kadrovski kongres 2021 – kadrovski delavci v akciji – 9.9. in 10.9.2021

SLOVENSKI KADROVSKI KONGRES – osrednji dogodek za vse, ki ljubite HR

Slovenski kadrovski kongres letno združuje več kot 400 HR strokovnjakov, kadrovskih managerjev, odgovornih za izobraževanje in razvoj zaposlenih ter drugih HR strokovnjakov v organizacijah javnega in zasebnega sektorja, ki jih povezuje ljubezen do razvoja, do stroke in do tkanja novih poslovnih stikov.

Zaradi disrupcije življenja, kot smo ga bili vajeni, smo v organizacijah v ospredje postavili skrb za ljudi. Zato temu posvečamo letošnjo osrednjo temo Slovenskega kadrovskega kongresa, ki nosi naslov »Končno: sodelavci v središču

HR strokovnjaki iz sveta in Slovenije bodo letošnjo osrednjo temo razdelali preko štirih vidikov: voditeljstva, HR praks, razvoja organizacij in kompetenc.

Srčnost do sodelavcev, povezanost, zavzetost pri delu in ljubezen do poklica naj nas vodijo v nadaljnji razvoj stroke in k rasti dodane vrednosti organizacij.

Zato vas vabijo, da postanete del zgodbe s tradicijo, del Slovenskega kadrovskega kongresa, največjega HR dogodka v slovenskem prostoru, ki se gotovo uvršča tudi med največje HR dogodke v regiji.

#Love HR!

Pripravili so zanimiv program z tujimi in domačimi predavatelji.

Poleg uradnega dela programa bo potekal tudi zanimiv vzporedni program.

Program in informacije o kongresu https://skkongres.si/program/

mib

Mogoče vam bo všeč