Dogodki in prireditveGospodarstvoTurizem

Slovenija se bo ponovno predstavila na sejmu turizma ATM Dubaj

V nedeljo, 16. maja 2021, po enoletnem premoru, vrata ponovno odpira turistična borza Arabian Travel Market Dubai. STO bo v sodelovanju z devetimi partnerji slovenskega turizma poslovni javnosti Bližnjega vzhoda predstavila raznoliko turistično ponudbo Slovenije.

Slovenija se bo ponovno predstavila na sejmu ATM Dubaj

Vodilna turistična borza na področju Srednjega vzhoda bo letos organizirana kot hibridni dogodek. Najprej bo v terminu 16. do 19. maj potekal dogodek v živo, v Dubaju. Teden dni kasneje, od 24. do 26. maja, pa bo potekal še online dogodek z različnimi webinarji in možnostjo B2B spletnih sestankov.

Na slovenskem razstavnem prostoru v organizaciji STO se bodo predstavili še: hotel Bled Rose, Charming Slovenia glamping resorts, E-bike Tour Bled, Intours DMC, ITT Travel Agency, Ljubljanski grad, Palma, Promet T&T in Posestvo Brdo.

Sejem, ki bo sicer potekal pod strogimi epidemiološkimi ukrepi, je prvi večji mednarodni turistični dogodek, ki po razglasitvi pandemije, poteka v živo.

Več informacij o turistični borzi ATM Dubai borzi je na voljo tukaj.

vir: https://www.slovenia.info/sl/novinarsko-sredisce/novice/16173-slovenija-se-bo-ponovno-predstavila-na-sejmu-atm-dubaj

mib

Mogoče vam bo všeč