Slovenijazgodovina

Seznam 15.000 ubitih Slovencev s strani komunističnega režima

Komunistični povojni zločini, predstavljajo v zgodovini Slovenije največji zločinski masaker nad Slovenskim narodom.

Seznam 15.000 ubitih Slovencev s strani komunističnega režima

Povojni poboji so izraz za izvensodne pomore vojnih ujetnikov in civilistov neposredno po koncu druge svetovne vojne v Sloveniji. Izraz predstavlja povojne revolucionarne čistke, imenovane tudi čiščenja, ki jih je po vzoru sovjetske revolucije ukazalo tedanje jugoslovansko partijsko vodstvo. Množična grobišča, rezultat morije, so bila desetletja načrtno skrita pred javnostjo, dasiravno so lokalni prebivalci vedeli zanje.

Maščevanje, ki so se ga privoščili komunisti v povojnih pobojih po drugi svetovni vojni je največji zločin na slovenskih tleh. Umrlo je na stotisoče žrtev, moških, žensk in tudi otrok. Nekateri takoj ubiti, drugi najprej mučeni in nato ubiti. Splošni masaker slovenskega naroda o katerem se med komunistično diktaturo ni smelo govoriti, nekateri raziskujejo še sedaj. Več, kot 70 let po koncu druge svetovne vojne.

V več kot 600 prikritih grobiščih – v kraških jamah, zapuščenih rudniških jaških, protitankovskih jarkih, v izkopanih jamah – pa ne ležijo samo smrtni ostanki domačih ljudi, temveč še najmanj 100.000 oseb drugih narodnosti. Je pa hrvaški portal “komunistični zločini” objavil spisek 15.000 žrtev tega masakra nad slovenskim prebivalstvom.

[color-box color=”blue”] Poboji komunistov so med letoma 1941 in 1946 povzročili pravi masaker. A  je vseeno uspelo popisati približno 15.000 žrtev Titovega komunističnega režima. Kljub težkemu delu, saj je bilo treba hoditi od hiše do hiše, iskati priče in preživele, je uspelo. 15.000 žrtev komunističnega zločina lahko najdete na hrvaškem portalu TUKAJ![/color-box]

NAJ SE TAK ZLOČIN NAD SLOVENSKIM NARODOM NIKOLI VEČ NE PONOVI!

Mogoče vam bo všeč

Več v:Slovenija