GospodarstvoSlovenijašolstvo in znanjetehnologijaV fokusuVeč

razstava Dnevi slovenskega lesarstva 2021 – v živo

Javna agencija SPIRIT Slovenija skupaj z Direktoratom za lesarstvo na Ministrstvu za gospodarski razvoj in tehnologijo med 7. in 16. junijem 2021 organizira Dneve slovenskega lesarstva. Gre za vrsto dogodkov s področja lesno-predelovalne panoge, ki bodo v luči ugodnejše epidemiološke slike letos potekali v živo v Ljubljani. V tem času bo v Cankarjevem domu potekala osrednja promocijska razstava Čar lesa 2021, v sredo, 9. junija 2021, pa bodo na 2. Dnevu slovenskega lesarstva podeljene tudi nacionalne nagrade in priznanja za Lesarski presežek leta 2021.

V sredo, 9. junija 2021, bo potekal osrednji strokovni, nacionalni dogodek slovenske lesne industrije – 2. Dan slovenskega lesarstva, na katerem bodo predstavljeni ključni evropski trendi in izzivi lesne industrije ter evropskega pohištvenega sektorja, skupaj s priložnostmi panoge v okviru zelenega dogovora in načrta za okrevanje in odpornost. Na dogodku bodo podeljene tudi nacionalne nagrade in priznanja za Lesarski presežek leta 2021.

Vse prireditve bodo potekale v živo ob upoštevanju priporočil NIJZ, udeležba je brezplačna, potrebna je predhodna prijava.

Več informacij na https://www.spiritslovenia.si/novica/1560

 

vir: https://www.podjetniski-portal.si/moj-spletni-prirocnik/clanki/56441-razstava-car-lesa-in-dnevi-slovenskega-lesarstva-2021

mib

Mogoče vam bo všeč