foto VTC
Črna kronikaLokalnopromet

PU Celje: Pri Dravogradu prometna nesreča z pobegom

 Po poročanju PU Celje so  danes,  ob 9.20 uri,  se je na glavni cesti Dravograd – Vič, v neposredni bližini bencinskega servisa OMW, na Koroški cesti v Dravogradu,  zgodila prometna nesreča, v kateri je bil poškodovan pešec.

V pešca, ki je pravilno prečkal vozišče,  je trčil voznik osebnega vozila znamke Škoda, zelene barve, ki je pripeljal iz smeri Viča. Voznik je po trčenju odpeljal naprej, v smeri Dravograda, ne da bi ustavil in pomagal pešcu.

V času prometne nesreče sta  v smeri proti  Viču pripeljala dva voznika večjih tovornih vozil, ki sta na kraju nudila prvo pomoč poškodovanemu pešcu.

Poziv očividcem prometne nesreče

Povzročitelja prometne nesreče pozivajo, naj se zaradi razjasnitve okoliščin  prometne nesreče, oglasi na Policijsko postajo Dravograd ali pokliče na telefonsko številko 02 87 21 500 ali na številko 113.

Za podatke prosijo tudi oba voznika tovornih vozil, ki sta bila očividca nesreče in ostale morebitne druge očividce. Podatke policiji  lahko sporočijo tudi na anonimno številko policije 080 12 00.

Opogumiti se in poklicati da  je v času dogodka ravnal nerazsodno in strahopetno, je najmanj kar lahko naredi povzročitelj. Predpostavka je da mu slaba vest ne bo dala miru. Vsekakor velja poziv policije da se javi v najkrajšem možnem času.

Vane T. Costa

Vir: puc@vtc

Mogoče vam bo všeč