Dogodki in prireditveGospodarstvoPolitikaSlovenija

Predsedniški kandidat dr. Anže Logar je obiskal 54. Mednarodni obrtni sejem v Celju

Dr. Anže Logar, neodvisni predsedniški kandidat za predsednika Republike z podporo volivcev, je danes obiskal 54. Mednarodni obrni sejem, ki se odvija na Celjskem sejmu. Od 14. ure naprej si je ogledoval in ogledal razstavljene novitete, ki so nastajale v preteklem letu.
Prenekateri od razstavljavcev je bil vesel njegovega obiska ter zanimanja za njihovo dejavnost in seveda dosežke na njihovem področju. Veselje je pravzaprav bilo obojestransko. Deževni in turoben dan je bil samo vremensko takšen vse ostalo vedro optimistično in spodbudno. Spodbudno je tudi to da marsikdo ali celo večina od ljudi, državljanov in državljank, ki jih je srečal danes si dejansko želijo njega za Predsednika Republike.
Gospodarstveniki so prav tako navdušeni nad njim in jim bo v čast, tudi z njihovo pomočjo, imeti njega za bodočega Predsednika Republike. Med drugim smo se ustavili na razstavnem prostoru, kjer skupaj razstavljajo štiri celjska podjetja, Simbio, Energetika, Zelenice ter Vodovod- kanalizacija Celje in uresničujejo zeleno poslanstvo mesta Celje. Sledila so srečanja z predstavniki MIK Celje, Mesnine celjske Z’ Dežele, razstavnega prostora z celovito turistično ponudbo Celja, Kozjanskega in Obsotelja in predstavnikov Zavoda Celeia, podjetja MINIS, stojnica Slovenske vojske  in še nekatera.
Človeka njegove širine, umirjenosti in odprtosti potrebujemo na mestu Predsednika Republike. Da bi vse bilo tako kot je prav se je potrebno zahvaliti izkušeni lokalni in ožji ekipi ter vsem,  ki so kakorkoli prispevali da so vtisi in občutki takšni kot si jih kandidat želi.
Vse kar je do sedaj naredil in pokazal je dovolj prezentno  da so pričakovanja realna in normalna.
Vane T. Costa

Mogoče vam bo všeč