PolitikaSlovenija

Poslanec DESUS-a odločno! Janše ne bomo zapustili!

Z gospodom Damijanom se ne ukvarjam, me ne zanima. Čez teden dni bom star šestdeset let. Prišel sem do spoznanja, da je pomembno, kako človek izkorišča razpoložljivi življenjski čas. Ukvarjanje z gospodom Damijanom bi bila z moje strani do skrajnosti klavrna izraba mojega življenjskega časa,” je dejal Robert Polnar v intervjuju za portal Domovina.je

Polnar pravi, da poslanci DESUS-a ne bodo zapustili vlade

Karl Erjavec je jasno povedal, da on zoper ravnanja poslanske skupine ne bo deloval, ker se zaveda, da je poslanska skupina jedro stranke in smo poslanci tisti, ki sprejemamo odgovornost za to, kako se politično odločamo v Državnem zboru.

V koaliciji KUL pod vodstvom Jožeta P. Damijana DESUS ne namerava sodelovati, pravi Polnar in takšna koalicija v državnem zboru ne bi dobila njegovega glasu. Ob tem je Polnar poudaril, da ne vidi nobenega razloga, da bi stranka upokojencev po izvolitvi novega predsednika stranke zapustila vladno koalicijo pod vodstvom prvaka SDS Janeza Janše. Po njegovih besedah so glede obstanka v aktualni koaliciji enotni vsi poslanci DeSUS.

“Kar se tiče javnomnenjskih raziskav. Imeli smo tudi situacijo, da sta bila predsednica in podpredsednik DeSUSa na drugem in tretjem mestu na lestvici, stranka pa je imela 2 odstotka podpore. Temu ne pripisujem posebnega pomena,” je dejal Robert Polnar v intervjuju za portal Domovina.je.

GM

Next Article:

0 %
Copy link
Powered by Social Snap