EvropaPolitikaSlovenija

Poglejte si: Kratek komentar evropske poslanke Romane Tomc za Nova24TV

Evropska poslanka Romana Tomc je v včerajšnji Temi dneva na Nova24TV spregovorila o nagradi, ki jo je v torek prejela za svoje dosežke na področju sociale in zaposlovanja v Evropskem parlamentu. 
V svojem nagovoru se je zahvalila Parliament Magazine in komisarju Nicolasu Schmitu, da so prepoznali njeno delo, pozabila pa ni niti na svojo ekipo, brez katere, pravi, nagrade ne bi bilo.

V komentarju sta se z novinarjem dotaknila tudi nekaterih aktualnih tem, tako evropskega, kot domačega parketa. Evropska poslanka namreč aktivno sodeluje v t.i. Lahkovnikovi skupini, katera pripravlja predloge za proti korona pakete na področju sociale in zaposlovanja. Poudarila je, da ekipa trdo dela, da pripravi predloge, ki bodo odgovarjali potrebam ljudi. Po njenem mnenju ima vlada izjemen posluh, saj večino njihovih predlogov sprejme. V Evropi, ki je najbogatejši kontinent, ne smemo nikogar pustiti zadaj. Denarja je dovolj, naloga nacionalnih vlad pa je, da ta denar pride do ljudi, je za konec poudarila poslanka.

Posnetek Romane Tomc si lahko ogledate od 22.25 minute dalje.

Avtor: L.S

Povzeto po: romanatomc.s

Next Article:

0 %
Copy link
Powered by Social Snap