PolitikaSlovenija

Pavle Rupar: Križa, domoljubja in jezika mi ne boste vzeli!!!

Kolumna s Pavlom Ruparjem 

Ne!! Križa, domoljubja in jezika mi ne boste vzeli!!!

Oprostite takoj na začetku! To kar počnejo je navadna SVINJARIJA!! In svinjarije, ki se dogajajo nam Slovencem, nam kristjanom in nam, ki  negujemo našo, slovensko kulturo in materin jezik, so perverzne, mejijo na psihopatska dejanja in nasilje, ki skuša vse, kar so nam dali naši, moji starši UKRASTI, ODVZETI, ZBRISATI!! POVEM VAM:  NE DAM!!! NE DAM IN PIKA!!

Z izbrisom Križa ste šli predaleč…

To, kar so namenoma naredili na skorumpirani in do amena pokvarjeni POP TV je nezaslišano, pokvarjeno in packasto! Te besede so leposlovje, uporabil bi druge izraze! Pa se ne spodobi, ker bi potem ne bil nič boljši od lumpov! Provokacije, ki smo jih deležni domoljubi, verniki in Slovenci, ki so nam vera, domoljubje in kultura vrednota, se dnevno vrstijo! Napadi s pozivi na usmrtitve, maščevanja in, zaničevanja in posmehovanja postajajo praksa medijev v službi neo-komunistov, ki so tako, kot njihovi starši brez predsodkov in sramu!! Še več!

Brez vesti in predsodkov so tako, kot njihovi starši sposobni moriti, zapirati in mučiti! Zdaj smo na vrsti kristjani.. Začetki zaničevanja in uničevanja ne komunističnega so pri njih v praksi že desetletja, nadaljevanje občutimo sedaj.. Kaj bo iz vsega, če ne zmaga razum in se ne neha ta gonja zoper nas Slovence, potujčevanje naroda, preganjanje kristjanov in uničevanje naše kulturi in nje osnove materinega slovenskega jezika, ne vem.. Pravzaprav vem, praksa in zgodovina nas dodobra poučujeta o njihovi zmožnosti..

Kako si POP TV upa?

Da si tak medij, kot je POP TV upa in drzne iz cerkve izbrisati križ, simbol in najsvetejše nam kristjanom, je polom medija, je umazanija brez primere v samostojni Sloveniji in provokacija prve lige!

Kaj je bil namen, razen užaliti in ponižati verujoče v Jezusa, razjeziti Slovence in podcenjevati našo tisočletno kulturo mi ni jasno! Mar to pomeni napoved začetka izbrisa vseh vernikov, mar to pomeni začetek in nadaljevanje preganjanja verujočih v edinega Boga in nas vernikov za podlago drugi, invazivni veri? Drugim narodom? Kaj je bil namen razen zasmehovanja, spodbujanja nestrpnosti do verujočih? Kaj je bilo vodilo, da si pokvarjenci drznejo narediti kaj takega? Ni mi jasno! Sumim le, da to ni solo akcija posameznika.. Da se take stvari dogovarjajo tudi na drugih, “UDBA-ških” terenih! Da so to sklepi in ukazi potuhnjenih, zakamufliranih in temačnih skupinah naci-social-komunističnih skupin, ki dajejo ukaze in zahteve za izvršitev takih dejanja!

Da se zaradi jeze in naše užaljenosti potem na veliko smejijo v vrstah levičarskih strankah in njihovi pripadniki mi je jasno! So se smejali tudi, ko so končali polnjenje Hude jame, brezen v Kočevskem rogu in širom Slovenije! In ploskajo zraven, ampak..

Če drug ne, vam bom osebno povedal, da greste predaleč! In da pojma nimate, kako hud odpor, srd in upor ter jeza se kuhajo v naših srcih in dušah zoper vas! In vi, reve levičarske, pojma nimate, da se v nas rojeva še večja vera v Boga, še večje domoljubje in ponos in trma!! Ne, tu ste se zmotili, če mislite, da bomo tiho, zgolj molili in prosili za vaš zblojen um! In da ne bomo odreagirali v mejah naših vrednot! Tu tudi  nam popušča razum!!! Zato preberite dobro:

Križa, domoljubja in jezika mi ne boste vzeli!!!

TU VAM VZKLIKAMO: KRŠČANSKE VERE, DOMOLJUBJA IN MATERINEGA JEZIKA NAM NE BOSTE VZELI!!! Za Odrešenika, mojo mati Domovino in naš jezik nas nikoli ne boste povsem utišali, nikoli ne boste navlekli dovolj tujcev živet sem in nikoli ne boste uspeli uničiti našega ponosa! Vsaj dokler bo zadnji Slovenec, Kristjan in domoljub živ!! Tu se vaša dejanja končajo!!
PRENEHAJTE S TEM, KER SEM IN SMO ZA NAŠTETE VREDNOTE VERE, DOMOVINE IN MATERINEGA JEZIKA PRIPRAVLJENI DATI TUDI SVOJA ŽIVLJENJA!! Ne lažno, kot vaši levičarski in komunistični starši.. Tu gre zdaj zares!!!

Če je res šlo za neljubo napako, kot pravite, bomo oprostili, a dopustili, da se to še kdaj zgodi ne bomo nikoli!

Pavel Rupar

Mogoče vam bo všeč

Več v:Politika