LokalnoPolitikaSlovenijaV fokusu

ODZIV NA TOŽBO STRANKE LEVICA

Kazenska ovadba stranke Levica zoper naš medij V fokusu (www.vfokusu.com) je NEUTEMELJENA, saj naš medij članka (spodaj), ki ga stranka Levica navaja v svoji kazenski ovadbi, ni objavil. V zadnjih mesecih se je pojavil nov spletni medij, ki uporablja isto ime V fokusu in deluje na spletni strani www.vfokusu.si. Gre za spletni medij izdajatelja PublishWall d.o.o., katerega odgovorni urednik je Boris Cipot. Boris Cipot ni več odgovorni urednik našega medija od novembra 2020 dalje. Kljub dejstvu, da je navedeni izdajatelj v razvidu medijev registriral spletni medij z imenom V našem fokusu, tega imena za spletni medij ne uporablja, temveč uporablja ime našega medija in pri tem goljufivo navaja neresnične podatke izdajatelja, torej kot izdajatelja spletnega medija označuje Zavod v Fokusu. Zoper navedeni spletni medij, izdajatelja in odgovorne osebe so pričeti ustrezni kazenski, civilni in inšpekcijski postopki.Srečko Hvauc nima nobene povezave z omenjenim medijem in je napačno obtožen s strani stranke Levica. 

Stališče v članku, ki ga stranka Levica navaja v svoji kazenski ovadbi, ne odraža mnenja in stališča našega medija V Fokusu, ki deluje na domeni vfokusu.com.

Sporni članek, ki je bil objavljen v mediju V fokusu, ki deluje na domeni vfokusu.si, izdajatelja PublischWall d.o.o. in odgovorni urednik Boris Cipot:

Pričakujemo, da se bo stranka Levica kazensko ovadbo ustrezno popravila, jo zoper naš medij umaknila in o tem obvestila javnost.

Uredništvo V FOKUSU.COM

Mogoče vam bo všeč

Več v:Lokalno