Ne prezrite! Bližnje srečanje z lastno nespametjo-foto twitter
Twitter novice

Ne prezrite: “Odstopite pa se bodo takoj prenehale grožnje s smrtjo. Obljubim!”

Kaj menite dragi sodržavljanke in sodržavljani? Je to odnos neke zdrave osebe, ki nezasluženo sedi in je preko trupel( ob smrti rednega poslanca zasedla sedež kot nadomestna poslanka) prišla v parlament. 

Zgornja naslovna izjava je izjava multipraktik osebe v slovenski politiki in širše, ki če ne bi prihajala iz parlamentarnih vrst in sedežev v njej bi jo vzeli kar tako in zamahnili z roko »češ ena babja” pa še plitva misel šivilje, ki šiva kompomente za konjska sedla«. Pa ni tako. Ta oseba vodi stranko, ki jo personficira(imenuje se p njej), ta oseba ki poleg tega še poli(polu)lingvistka, ki govori več jezikov in to napol, tisto slabšo polovico znanja. To oznanja in s tem nehote prav pesonifikacija vsega plitvega v politiki, še  premore to »odkritosrčnost«,  ki bi v neki drugi   državi   imelo za učinek katapultiranje iz politike za vse večne čase.  Tisti »naročnik« njene prisotnosti verjetno meni,  da ji ni potekel rok uporabe in da še ni povsem gnilo jajce čeprav je  že politično »usmrajena«.  Največja škoda je za vse tiste, ki jih bo ona neutralizirala ob »morebitnem« odstopu Vlade, da sploh obstajajo in da ji sledijo  ter da jih bo odpoklicala kar preko megafona na Trgu Republike kjer rada podpisuje »prazne » obljube državljanom in bodočim političnim zaveznikom.

 Kot je na to izjavo zapisal predsednik Vlade, Janez Janša, da je to »zelo iskreno priznanje motiva groženj s smrtjo«.

Pa še tole gospa Bratušek  je postavila vse na kocko za politično preživetje. Osebno se je od-gnezdila  iz svojega stalnega gnezda in poskuša gnezditi in se ugnezditi na celjskem koncu, kjer je bila nekoč doma.  Upam da ne na škodo morebitnega gnezditelja.

Vane T. Costa

foto: twitter

Mogoče vam bo všeč