Vir: Avaz.ba
EvropaPolitikaV fokusuVečzanimivo

Največja ruska skrivnost: Vladimir Putin ima hčerko z nekdanjo čistilko!!

Ruski mediji poročajo, da imata Putin in nekdanja čistilka Svetlana Krivonogikh skupaj 17-letno hčerko. Danes ima Svetlana premoženje v vrednosti približno 11 milijonov dolarjev.

Vladimir Putin je v teh dneh tarča ruskih medijev. Po vsem svetu so se razširile novice o njegovi aferi iz devetdesetih let z nekdanjo čistilko, danes pa milijonarko, s katero ima 17-letno hčerko, poroča Mail Online.

Vir: Avaz.ba

Mediji poročajo, da je to eden izmed številnih Putinovih škandalov, ki so se začeli v devetdesetih letih, medtem ko je bila Svetlana še čistilka in je bil vodja ruske FSB. Afera se je končala v začetku leta 2000, potem ko se jima je rodila hči Elizabeta.

Vir: Avaz.ba

Leta 2003 je Svetlana rodila hčerko Elizabeto, ki v rojstnem listu nima očeta. Zanimivo je Elizabethino srednje ime – Vladimirova, ime, ki v Rusiji običajno izhaja iz imena njenega očeta, kar kaže na povezavo s Putinom.

V zadnjih nekaj letih je Putinova hči Elizabeta živela pod drugačnim priimkom in se spretno skrivala pred javnostjo. Sodeč po slikah, ki jih je objavil Projekt, kaže neverjetno podobnost z ruskim predsednikom in živi zelo razkošno življenje.

Vir: Avaz.ba

Verjame se, da je bil Putin  leta Svetlanin skrivni dobrotnik, ki jo je sčasoma spremenil v milijonarko. Danes Svetlana živi v hiši v Sankt Peterburgu in ima nepremičnine v Sočiju in Moskvi, katerih skupna vrednost znaša 11 milijonov dolarjev. Velja tudi za večinsko lastnico smučišča Igor, ki je tudi Putinovo najljubše smučišče. 

Avtor: L.S.

Mogoče vam bo všeč

Več v:Evropa