Dogodki in prireditveizobraževanjeSlovenijašolstvo in znanjeTurizemŽivljenje

Nagajiva Pika nogavička se ponovno vrača – na svoj festival – 10.9. do 15.9.2021 Velenje

NAJ SE ZAČNE IGRA ZA VSE!

Med 10. in 15. septembrom 2021 bo v središču Velenja potekal Pikin festival, vedno znova igriv, kulturno-vzgojen in zabaven.

Čeprav je festival še vedno mini, bodo doživetja, ki jih pripravlja Pika, absolutno maksi. Pripravite se na zanimivo festivalsko raziskovanje in igranje na vse pretege, saj je tema letošnjega festivala Igra za vse.

Organizatorji vas pričakujejo vas z novimi in starimi igrami, z novimi in starimi upi in pričakovanji. Z zvoki in barvami odrov, razstavišč in pouličnih vragolij vas bodo popeljali na nepozabno avanturo igrivih dogodivščin!

Festival bomo odprli v petek popoldan s Pikin prihodom v mesto. Sledil bo pester vikend, namenjen obiskom družin iz vse Slovenije. V barvitem svetu kulture in umetnosti se bomo igrivo zabavali na Titovem trgu in na mestnem otroškem igrišču, kjer bomo lahko prisluhnili različnim koncertom, gledališkim, uličnim in lutkovnim predstavam, ustvarjali bomo v delavnicah, plesali in se dobro igrali. V času festivala bodo odprta številna mestna razstavišča in kino.

Več informacija na http://www.pikinfestival.si/si/670

 

 

 

Mogoče vam bo všeč