LokalnoSlovenijaŠportTurizem

Na Rogli spet smučanje in uživanje !!

Glede na pogoje in stanje povezanim z COVID  19  in na podlagi ter skladno z Odlokom Vlade RS (UL št. 9/21 z dne 21. 1. 2021) v soboto, 23. 1. 2021, ob upoštevanju priporočil NIJZ in pristojnih institucij, se  ponovno odpre  smučišče Rogla.

Smuka bo možna  med 9.00 in 16.00 bodo obratovale vlečnice Uniorček 1 in 2, Košuta, Jasa in štirisedežnica Planja. Cena dnevne smučarske vozovnice bo 25 € za odrasle in 17 € za otroke. 

Uporaba žičniških naprav je dovoljena osebam, ki upravljavcu predložijo negativni test na COVID -19, ki ni starejši od 24 ur. 

To velja tudi za imetnike  sezonskih vozovnic in vozovnic kupljenih v predprodaji pred pričetkom smuke, na glavni blagajni na Rogli morajo  predložiti negativni test na COVID-19. Brez bližnjic in izogibališč, le tako boste imeli mirno vest in nedeljiv užitek.

dav_soft

Brezplačno testiranje s hitrimi antigenskimi testi je možno v ZD Slovenske Konjice, od ponedeljka  do četrtka med 13.00 in 14.00 ter v soboto  in nedeljo med 7.00 in 8.00. Pri testiranju potrebujete zdravstveno izkaznico.

Smučarji iz celjske regije izkoristite kaj se izkoristiti  da, le pazite morate na se in na svoje bližje. Če bo le možno, naj bosta varnost in užitek v dobrih odnosih.

Avtor: Vane T. Costa

Mogoče vam bo všeč

Več v:Lokalno